Academic Work · Publicerad 1 nov 2021

Ta chansen att få värdefull arbetslivserfarenhet genom spännande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med grymma kollegor! Det här är en stor möjlighet för dig som är klar med dina studier och vill växa inom ett stort, attraktivt och internationellt företag.

Information om uppdraget

Nu söker vi på Academic Work en junior optik- och sensorintresserad testingenjör till Veoneer i Linköping. Veoneer ligger i framkant inom utveckling och produktion av aktiva säkerhetssystem för bilar, system som möjliggör framtidens självkörande bilar. I Linköping utvecklas kamerasystem för självkörande bilar från ax till limpa - från kretskort och mekanik till algoritmer och mjukvara.

Du erbjuds
 • En möjlighet att snabbt växa i din yrkeskarriär inom området då du kommer att omges av kollegor med stor kompetens inom området.
 • Varierande arbetsuppgifter i ett innovativt och världsledande bolag inom kamerasensorer.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som testingenjör kommer du att arbeta med utförande och utveckling av tester på optik, CMOS-sensorer och hela kamerasystem för att kartlägga dess egenskaper. Då företaget idag erbjuder världsledande funktioner för olika typer av kamerasensorer baserade på bild- och signalbehandlingsteknologi är det viktigt för dem att satsa på utveckling för att fortsätta ligga i framkant. Detta innebär att nya funktioner ständigt behöver tas fram och testas för att fortsätta driva projekten framåt.

I denna tjänst krävs det att du kan arbeta både självständigt och i team med andra. För att hjälpa dig med dina personliga framsteg finns en handledare/mentor tillhands för att stötta dig med dina arbetsuppgifter i ditt dagliga arbete. Din roll kommer från början att vara en assistentroll för att lära dig arbetet och på sikt kommer du att arbeta helt självständigt och ta ansvar för att driva arbetet framåt. I teamet som du kommer att tillhöra arbetar idag personer med varierande bakgrund och kompetens.

Vi söker dig som
 • Är högskole- eller civilingenjör inom teknisk fysik/elektronik.
 • Har studerat eller har erfarenhet av CMOS-sensorer.
 • Ett intresse för optik och bild- och signalbehandling.
 • Goda kunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift.
Det är meriterande om du har:

* Har goda programmeringskunskaper i Matlab.

Som person har du en:
 • Hög personlig mognad
 • God initiativförmåga
 • God samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Mjärdevi, Linköping
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Veoneer är en ledande internationell leverantör i bilbranschen och ligger i framkant med utveckling och produktion av aktiva säkerhetssystem för personbilar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga