Bevego Byggplåt & Ventilation AB · Publicerad 10 nov 2021

Till vår filial i Linköping söker vi nu en ny innesäljare inom ventilation som vill vara med på vår tillväxtresa - är du en av dem?

Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har 4 produktionsenheter och 33 försäljningsfilialer i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder och är totalt cirka 440 anställda. Nu söker vi efter dig som vill vara en del av ett härligt team och inneha en viktig roll i filialens fortsatta framgång.

Arbetsuppgifter
  • Försäljning till filialens kunder, samtliga förekommande produkter inom ventilation
  • Delta i teamets planerade försäljningsarbete
  • Arbeta in nya kunder i samarbete med utesälj
  • Utveckla relationer med befintliga kunder
  • Skriva offerter och order
  • Arbeta med vårt CRM-system
  • Samverka med alla kollegor inom företaget för att ge kunden bästa service
Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning eller orienterad till försäljning inom teknikorienterad verksamhet. Du har tidigare erfarenhet av försäljning; om den är från branschen eller inom ventilation ser vi det som ett stort plus.

Du trivs i mötet med andra människor och är tydligt orienterad till service och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem. Du är en person som vill engagera dig i filialens framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling av arbetet och relationer inom och utanför bolaget. Du har en egen "motor" och gillar när det är mycket på gång. Att vara självgående, flexibel samt mål- och resultatinriktad är därför viktiga personliga förmågor för tjänsten.

Det är också värdefullt att du har en god samarbetsförmåga, och arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig på svenska och gärna engelska – fler språk är meriterande.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på 6 månader.

Ansök snarast, då urvalet sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Upplysningar lämnas av Platschef Elin Wallström på mail: elin.wallstrom@bevego.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga