Brightby Bemanning · Publicerad 17 sept 2021

Det är med glädje vi kan säga att trycket efter ekonomiassistenter är högt och vi söker därmed nu ekonomiassistenter inför kommande uppdrag i Östergötland. Du kommer att vara anställd som konsult på Brightby Bemanning och vara uthyrd till våra kunder.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?

Våra kunder varierar i storlek och finns inom flertalet branscher. Vi kan erbjuda en trygg anställning, en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken, kompetensutveckling och en stark intern gemenskap i form av sociala aktiviteter så som frukostar, konferenser, kick-offer osv.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Kundreskontra
  • Manuell hantering av fakturor
  • Inbetalningar
  • Ärendehantering
  • Avstämningar
  • Övriga förekommande arbetsuppgifter
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har en examen inom ekonomi eller har erfarenhet av liknande tjänst. Du är van att arbeta med framförallt kundreskontra men gärna leverantöreskontra också. Du är systemkunnig och har gärna erfarenhet av ekonomisystemet Microsoft Dynamics 365.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från flera olika ekonomisystem. Du bör ha goda kunskaper i Excel och är bekväm med att uttrycka dig på svenska och engelska. Vi ser även att du är detaljorienterad, nyfiken och initiativtagande.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en serviceinriktad person då du som ekonomiassistent har daglig kontakt med kollegor, leverantörer samt interna såväl som externa kunder. Vi tror att du trivs lika bra med att arbeta i team som att arbeta självständigt. Du tycker om att ta ansvar för dina arbetsuppgifter, är strukturerad och noggrann. Du är positiv, social och ansvarsfull. För att trivas hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar och att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

För mer information är du välkommen att kontakta Jannike Andersson på jannike.andersson@meritmind.se eller 0739-78 78 47 . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen):
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Ekonomiassistent
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga