Brightby · Publicerad 18 jan

Brightby är ett specialiserat konsult- och rekryteringsföretag med ambitionen att vara ekonomiavdelningens givna partner vid rekrytering eller inhyrning av ekonomer. Vi är en ledande leverantör inom vår nisch med säte i Stockholm och Malmö. Tillsammans med vårt systerföretag Meritmind bildar vi Meritmind Group, en ledande koncern inom ekonomiområdet.

Meritmindkoncernen har fortsatt stark tillväxt och vi söker därför en konsultchef för att etablera Brightby i Linköping. Vill du bli en del av ett framgångsrikt team som värnar om gemenskap och samtidigt få möjligheten att arbeta med drivna och professionella ekonomer? Vill du ha roligt på jobbet och driva tillväxten framåt tillsammans med dina kollegor? Då är Brightby den självklara arbetsplatsen för dig!

Arbetsbeskrivning

Som konsultchef på Brightby har du ett helhetsansvar för relationerna med kunder och konsulter. Din känsla för deras behov och utmaningar och din förmåga att tillfredsställa dessa är avgörande för vår framgång. Samtidigt skall det ske på ett sätt som är tillfredsställande för dig och varumärket.

I och med att Brightby är ett nytt varumärke i regionen kommer kontakt- och relationsbyggande aktiviteter prägla ditt arbete initialt och det är viktigt att det arbetet ger dig energi och glädje. Som konsultchef ansvarar du för tillsättning av konsultuppdrag och säkerställer matchningen mellan våra kandidaters kompetenser mot våra kunders behov, allt för att fortsätta vår framgång med att lyckas med precisa tillsättningar. I rollen som konsultchef ingår även ett personalansvar vilket inkluderar arbetsuppgifter såsom kontraktsskrivning, löne- och medarbetarsamtal etc. Dina arbetsuppgifter kommer variera och vad som är mest prioriterat kan skifta från dag till dag, ofta från timme till timme.

Du är en del av Meritminds regionkontor och ditt arbete sker i nära samarbete med dina kollegor på Meritmind där du har tillgång till hela vårt stöd och vår kompetens.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller liknade (gärna inom HR eller ekonomi) samt några års erfarenhet från en liknande roll inom konsult- och/eller rekryteringsbranschen. Det är en stor merit om du har tidigare erfarenhet inom ekonomiområdet.

För att lyckas och trivas i tjänsten är det viktigt att du uppskattar en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur. Som person är du socialt kompetent, har ett stort intresse för att jobba med människor och är engagerad och empatisk. Vidare är du serviceinriktad, kommunikativ och resultatinriktad med ett utpräglat affärsinriktat fokus. Du trivs i att arbeta i en omväxlande miljö där du skapar goda relationer med konsulter, kandidater och kunder. Du är van att arbeta självständigt och tar egna initiativ. Sist men inte minst är du prestigelös och bidrar till en positiv stämning i gruppen.

Låter detta som en rolig och intressant tjänst för dig?

Du söker tjänsten här alternativt skickar din ansökan till robert.polstam@meritmind.se

Tveka inte att höra av dig till Robert Polstam på tfn 072-727 40 47 eller robert.polstam@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Inlägget TJÄNSTEN ÄR TILLSATT Konsultchef till Brightby i Linköping dök först upp på Brightby AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga