Centric Professionals AB · Publicerad 11 okt 2021

På uppdrag av ECIT Solutions Pro AB söker Centric nu en driven specialist inom Office 365. Du drivs av att skapa affärsvärde med hjälp av moderna tekniska lösningar.

Tjänsten är en direktrekrytering, så anställningen blir direkt hos ECIT. Som konsult på ECIT ingår du i ett starkt företagskoncept och blir en del av deras fortsatta expansion.

Övrigt gällande tjänsten

Omfattning: Heltid tillsvidare
Placeringsort: Linköping
B-körkort krävs
Lön efter överenskommelse, individuell lönesättning. Tjänstebil.

Arbetsuppgifter
Rollen som konsult på ECIT Solutions Pro AB innebär ett varierat och kundnära arbete där din tekniska kunskap samt förmåga till service och problemlösning gör skillnaden. Du ansvarar för att utveckla kundens IT-miljö enskilt, parallellt i team och även i projektform.

För att lyckas i denna roll tror vi du har initiativkraft, framåtanda, engagemang och ansvarskänsla. Du erbjuds ett ansvarsfullt, stimulerande och utvecklande arbete i ett företag där du är en nyckelperson med goda möjligheter att forma just din roll. Du kommer till ett företag som främjar tillväxt genom kunskap, digitala lösningar och personligt stöd. Du rapporterar direkt till regionchefen i Linköping.

Vi söker en person som brinner för att arbeta med Office 365 / Teams / SharePoint / Azure. En modern samarbetsplattform som hela tiden växer och utvecklas med ny funktionalitet och nya möjligheter.

Din profil
Vi ser att du har relevant utbildning/kompetens inom IT, det är meriterande med certifieringar hos Microsoft, alternativt minst 3 års arbetslivserfarenhet som styrker din kompetens inom området.

Har du tidigare erfarenhet av att driva workshops och teknikprojekt med kunder har du sannolikt den bredd som krävs för rollen. Den tekniska kompetensen är såklart en viktig del men för att lyckas i rollen ser vi gärna att du har jobbat mot och tillsammans med kunder. Vi ser att du har vana att bygga och konfigurera komplicerade systemlösningar baserade på Office 365 / Teams / SharePoint / Azure m. fl.

Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper och vi ser att du har ett driv att ständigt utvecklas.

Meriterande
  • Kunskaper inom Power Automate, PowerApps, Power BI, WordPress.
  • Tidigare arbete som server- & nätverkskonsult med kunskaper inom virtualiseringsteknik, AD, brandväggar och VPN. Goda kunskaper inom Windows 10.
Vem är du?

Egenskaper som noggrannhet, lagkänsla och servicekänsla är viktiga då vi arbetar nära kundens egen IT-personal och deras användare. Social kompetens kommer att väga tungt i denna rekrytering då det är din kommunikation och förmåga att förmedla bra IT-lösningar till kunden som avgör din och ECIT Solutions Pro ABs framgång.

Vi tror att du besitter ett starkt affärsmannaskap och känner IT-marknaden väl och kan se din affär med kunden idag och i framtiden.

Vi ser att du tar ett stort eget ansvar inom ramen för dina arbetsuppgifter och kan på ett självständigt sätt driva olika former av projekt från start till mål.

Spelar du tennis, lirar i band eller virkar du kanske på fritiden? Vi värdesätter en god balans mellan arbete och fritid och är intresserade av vad just du brinner för. Berätta gärna det för oss i din ansökan.

Vi kan erbjuda dig
Bygg din karriär
Vi växer när du växer. På ECIT Solutions Pro AB får du ta mycket eget ansvar men du får även det stöd du behöver för att kunna växa och utvecklas. Vi ger dig verktyg i form av konferenser och utbildningar samt inspirerande kollegor för att du ska känna dig trygg i din kompetens och kunna bygga din karriär hos oss.

Flexibel arbetstid
Vi tror på en sund balans mellan jobb och fritid. Du är din egen chef när det kommer till hur du väljer att lägga upp ditt eget arbete. Att erbjuda frihet under ansvar gör oss mer effektiva och minimerar stress.

Var med på en resa
Vi på ECIT Solutions Pro AB ser det som vår uppgift att konstant bevaka utvecklingen, välja ut de bästa digitala lösningarna och hjälpa våra kunder att lära sig och inkludera dessa i sin verksamhet.

Vi har kul på jobbet! Vill du vara med?
Vi tror på att glädjen och trivseln på jobbet ska stå i fokus. Vi gillar att träffas utanför arbetet och testa nya och spännande aktiviteter tillsammans. Genom åren har vi exempelvis testat på dykning, flyga sportflygplan, matlagningsaktivitet & golf. Snart gör vi något annat kul. Häng på du med!

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Kim Dalhammer på tfn: 0734-159360 eller kim.dalhammer@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga