Centric Professionals AB · Publicerad 4 maj 2020

Centric söker nu en tekniker för en tjänst inom övervakning av en utvecklingsmiljö.
Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.
Uppdraget är på heltid och kommer att pågå tills vidare.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med övervakning av utvecklingsmiljön. Du ansvarar tillsammans med ditt team för att driva och säkra en stabil infrastruktur enligt de överenskomna servicenivåerna.

Du arbetar i en stor internationell miljö med team i flera olika länder.

Ditt fokusområde handlar främst om incidenthantering, implementering av nya bevakningar, förändringar och förbättringar.

Din profil
  • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med storskaliga och komplexa miljöer, datahallar och/eller övervakningsmiljöer
  • Erfarenhet av övervakningslösningar som CheckMK, OP5, Solarwinds, Nagios och liknande samt hands-on och konfigurationserfarenhet
  • Nätverkserfarenhet inom Cisco och/eller Juniper
  • Bred erfarenhet av operativsystem på servernivå, helst inom Linux
  • God förståelse för skriptning och automatisering, t.ex. Apache
Som person är du drivande och initiativtagande. Du är nyfiken till naturen och är lika bekväm i grupp som att arbeta ensam. Du talar både svenska och engelska obehindrat och lägger gärna tiden på att få till en väl utförlig dokumentation om så behövs.

Service är A och O för dig och det är viktigt för dig att få fram en stabil och väl utförd leverans.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta här kommer får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Kim Dalhammer på tfn: 0734-159360 eller kim.dalhammer@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
3 juli 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga