Centric Professionals AB · Publicerad 23 juli 2019

Är du strukturerad och gillar stora system? Trivs du i en bred miljö och att arbeta både individuellt och i grupp? Centric letar nu efter en ICT Engineer inom området Facility Infrastructure för uppdrag hos kund placerad i Linköping.

Arbetsuppgifter
Som en ICT engineer är syftet med rollen att kontinuerligt konvertera krav till en kostnadseffektiv lösning som överensstämmer med principer och riktlinjer och interagerar med interna intressenter för att tillhandahålla lösningar. Denna roll kommer att fokusera på anläggningsinfrastruktur som kraft, kyla, datanät och relaterade tjänster.

Din profil
För att passa för denna roll är det bra om du har tidigare arbetserfarenhet med datahallar med vana att installera serverrack eller utfört generellt underhåll. Du behöver vara nyfiken samt resultatorienterad och ha viljan att lära dig och utvecklas vidare. Som person är du analytisk och noggrann i ditt arbete och att föra dokumentation och följa processer ses som naturligt för dig.
Dina kompetenser
  • Akademisk examen eller motsvarande erfarenhet
  • Bra kunskaper och intresse av kraft, kyla och infrastruktur
  • Utmärkt skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på engelska och svenska
  • Van vid Office-paketet
  • Öppen för att lära sig nya områden och teknologier
  • Applicera kompetens och teknik
  • Planering och organisering
  • Analytisk
  • Förmåga att se hela bilden och fokusera på viktiga detaljer på ett pragmatiskt och resultatorienterat sätt.
Det är meriterande om du har kunskap inom området (t ex DCIM, ITIL, scriptkunskap t.ex. python)
Låter det spännande och känns som något för dig? Ansök till tjänsten så pratar vi vidare om det.

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

OBS!
Nu börjar din utvecklingsresa redan på första intervjun. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt det är att hålla sig uppdaterad så får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr.

Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Kim Dalhammer på tfn: 0734-159 360 eller kim.dalhammer@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
21 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-tekniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga