Clevry · Publicerad 1 okt 2021

Har du erfarenhet av ekonomi och administration och vill ta dig an nya utmaningar? Då söker vi dig som till vår kunds räkning vill arbeta som ekonomi- och administrationsansvarig. Kunden har i första skede valt att vara anonyma. Du kommer vid ett intervjutillfälle att få mer information om kunden och verksamheten.

Hos vår kund kommer du få möjligheter att bredda dina kompetenser, ta eget ansvar och initiativ samt vara en nära stödfunktion till bolagets VD. I denna roll har du möjlighet att göra skillnad och vara en del av ett hållbart och högteknologiskt företag.

För denna rekrytering blir du anställd direkt hos vår kund. Rekryteringsprocessen sköts av Clevry och frågor gällande tjänsten ställs till ansvarig rekryterare, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@clevry.com). För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du utföra ett självskattningstest som skickats till dig vid ansökningstillfället. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Din roll

I rollen som ekonomi- och administrationsansvarig kommer du ha ett brett ansvar inom ekonomin och arbeta nära bolagets VD och övriga stödfunktioner. Du kommer analysera ekonomiska resultat och utföra prognoser samt bokslut och rapportera resultat och månadsuppfyllnad. Utöver detta kommer du även att få arbeta med lönehanteringar, bokföring, och övriga ekonomiska ärenden som kan tillkomma på bolaget. Du kommer dessutom arbeta med inköp, lagerhantering, leveranser, etc.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Bokslut
  • Administration
  • Bokföring
  • Fakturering
  • Lönehantering
  • Månadsrapporter
  • Avstämningsrapporter
Din profil

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du tidigare arbetat på ett produktägande bolag ser vi detta som meriterande. Vi söker dig som är trygg med att arbeta med ekonomi och gillar att arbeta kreativt och nyskapande. Vi tror att du som person är ansvarstagande, gillar att tänka utanför ramarna, är nyfiken och initiativtagande. Du drivs av att arbeta i en roll med högt tempo och där dagarna ser olika ut. Du uppskattar god struktur i ditt arbete och arbetar i övrigt på ett noggrant och organiserat sätt. Du drivs av att vara i en central roll och har som mål att ta bolaget framåt. I övrigt är du rutinskapande, lyhörd och detaljfokuserad. Har du erfarenhet av Fortnox ser vi detta som mycket meriterande.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 704 80 03 69 Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 nov 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga