Danske Bank · Publicerad 6 mars

Har du en stark analytisk förmåga och kunskaper inom penningtvättsregelverk? Då kanske du är vår nya specialist inom KYC och AML!

Danske Bank växer i Sverige, och vi behöver därför stärka upp det team som arbetar med frågor och kundärenden inom området KYC, Know Your Customer och AML, Anti Money Laundering. Som vår nya specialist inom KYC och AML kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara att hantera nya kunder och säkerställa att vi har tillräcklig dokumentation kring bankens befintliga kunder så att vi lever upp till de lagar och regler som finns på området.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen tror vi att du gillar att arbeta både med administrativa uppgifter och med kundkontakt. Du bör ha en analytisk förmåga och kunna kommunicera väl via telefon och i skrift till kunder. Du är ansvarsfull och gillar att arbeta i ett högt tempo.

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kunskap om penningtvättsregelverk är meriterande. Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav. Fler språk är meriterande.

Är du intresserad?
Tveka inte att höra av dig till Frida Zandén, Gruppchef Customer Portfolio Support på +46 (0)76-844 05 29 eller Anders Gudmundsson, Head of Customer Portfolio på +46 (0)70-301 69 22 om du har några frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner. Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 18 000 anställda i 16 lände, varav 1 500 i Sverige.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga