Domino Sweden AB · Publicerad 27 aug 2019

Vill du representera ett starkt varumärke och vara med i starten av ett nytt affärsområde?

Då erbjuder vi dig en utmanande och stimulerande tjänst i ett företag som är marknadsledande inom sin bransch. Du kommer dessutom till ett entusiastiskt och sammansvetsat gäng som sätter både kund och medarbetare i centrum!

I rollen som etikettsäljare kommer du att vara med att utveckla vårt nya affärsområde från grunden och din insats och resultat kommer därför att ge avtryck i Dominokoncernen. Du har hela Sverige som arbetsfält med placering i Linköping. Inledningsvis kommer du dock att koncentrera insatserna geografiskt avgränsat. Vi har befintliga kunder att bearbeta men det handlar också om nykundsbearbetning. I arbetet får du förstås gott stöd och bollplank av våra fältsäljare. Internt kommer du att samarbeta med inköpsavdelningen och tillsammans lösa kundens krav och behov. Du kontaktar och bokar dina kundbesök själv och kommer att vara mycket ute på resande fot. Du rapporterar till försäljningschefen.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning med ett driv för både nya affärer och en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer med våra befintliga kunder. Dina personliga förmågor är viktigare än utbildning och vi tror att du med fördel har några års erfarenhet av liknande försäljning. Du är strukturerad och är duktig på att planera din vardag och dina resor på ett kostnadseffektivt sätt. Du har stort kundfokus med hög serviceådra. Du har ett starkt engagemang, är målinriktad och drivs av att komma till avslut och uppnå goda resultat. Din personlighet är utåtriktad och affärsmässig samtidigt som du inger förtroende. Slutligen, vi ser gärna att du har ett intresse för teknik samt goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med placering i Linköping. Resor ingår i tjänsten och så även tjänstebil.

Vi samarbetar med Cojn Executive i denna rekrytering. Du är välkommen med din ansökan, cv och personligt brev, via www.cojnexecutive.se. Om du har frågor eller funderingar, kontakta våra rekryteringskonsulter Caroline Hansson 0768-50 11 70 eller Louise Giljam 0723-24 23 26. Välkommen med din ansökan senast 15 september 2019.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
I över 25 år har Domino Sweden levererat märkutrustning till svensk industri och är idag ledande leverantör av industriella skrivare för kodning och märkning. Domino Sweden är en del av den globala koncernen Domino Printing Sciences som grundades 1978. Med 25 dotterbolag och över 200 sälj- och servicekontor i fler än 120 länder är Domino en aktör med stor erfarenhet inom produkt-, emballage- och pallmärkning. Dominos märksystem används inom de flesta branscher för bland annat applicering av datummärkning, streckkoder, serialiserad data och etiketter. Kännetecknade för Dominos produkter och tjänster är hög kvalitet, stor anpassningsförmåga och ett kundfokuserat arbetssätt. Läs mer på www.domino.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga