Domino Sweden AB · Publicerad 27 aug 2019

Vill du representera ett starkt varumärke och sälja in olika lösningar?

Då erbjuder vi dig en utmanande och stimulerande tjänst i ett företag som är marknadsledande inom sin bransch. Du kommer dessutom till ett entusiastiskt och sammansvetsat gäng som sätter både kund och medarbetare i centrum!

I rollen som säljare hos oss kommer du att ansvara för att driva och utveckla försäljningen hos såväl nya som befintliga kunder inom den svenska industrin. I våra försäljningsdistrikt arbetar vi i team om två säljare och aktuellt område sträcker sig från Gävle, Falun, Mälardalen, Stockholm, Östergötland och ner till Småland samt öarna Öland och Gotland. Du kommer att ansvara för hela försäljningsprocessen, allt från att kartlägga marknaden, boka kundbesök, skriva offerter, förhandla och bidra med skräddarsydda lösningar enligt kundens behov. Du skapar, bibehåller och utvecklar relationer och ser till att kunden har god kännedom om våra produkter, tjänster, erbjudanden och vår höga kvalitet. Du har ett tekniskt team som stöd i större projekt och du rapporterar till Försäljningschefen.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning och en vilja att utveckla affären tillsammans med våra kunder. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning mot försäljning och några års arbetslivserfarenhet som B2B säljare ute på fältet. Du har ett starkt engagemang, är målinriktad och drivs av att komma till avslut och uppnå goda resultat. Din personlighet är utåtriktad och affärsmässig samtidigt som du inger förtroende. Slutligen, vi ser gärna att du har ett intresse för teknik samt goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med placering i Linköping. Resor ingår i tjänsten och så även tjänstebil.

Vi samarbetar med Cojn Executive i denna rekrytering. Du är välkommen med din ansökan, cv och personligt brev, via www.cojnexecutive.se. Om du har frågor eller funderingar, kontakta våra rekryteringskonsulter Caroline Hansson 0768-50 11 70 eller Louise Giljam 0723-24 23 26. Välkommen med din ansökan senast 15 september 2019.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
I över 25 år har Domino Sweden levererat märkutrustning till svensk industri och är idag ledande leverantör av industriella skrivare för kodning och märkning. Domino Sweden är en del av den globala koncernen Domino Printing Sciences som grundades 1978. Med 25 dotterbolag och över 200 sälj- och servicekontor i fler än 120 länder är Domino en aktör med stor erfarenhet inom produkt-, emballage- och pallmärkning. Dominos märksystem används inom de flesta branscher för bland annat applicering av datummärkning, streckkoder, serialiserad data och etiketter. Kännetecknade för Dominos produkter och tjänster är hög kvalitet, stor anpassningsförmåga och ett kundfokuserat arbetssätt. Läs mer på www.domino.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga