EISS Rekrytering & Search AB · Publicerad 6 nov 2019

Är du administrativt lagd och resultatinriktad i ditt arbete? Läs vidare!

Din arbetsdag
Som Inköpsassistent på Zollner Group kommer du att bli en del av en organisation som ständigt ligger i framkant! I rollen kommer du att hantera operativa inköp, ansvara för att informationen i affärssystemet är uppdaterad, ta in uppgifter från leverantörer och hantera snabba flöden av operativa frågeställningar. Vidare kommer du att ha hand om reklamationsärenden, tullfrågor och administration gällande produktinformation och orderläggning. Du kommer att jobba nära inköpschef där du stöttar upp kring strategiska uppgifter.

Om dig
För att lyckas i rollen är du strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du har en kommunikativ skriftlig förmåga och en fallenhet för administration. Du gillar att jobba med siffror, ständiga förbättringar och har god vana i Excel. Som person är du självgående och gillar att ta egna initiativ för att lösa kluriga situationer. Du arbetar effektivt och strukturerat med en förmåga att lösa saker snabbt.

Det är meriterande om du är van att jobba i affärssystem sedan tidigare och du har viljan att sätta dig in i nya system. Du besitter goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi söker dig som exempelvis läst en YH-utbildning mot Inköp och nu är redo för nästa utmaning hos oss!

Om Zollner Group
I Zollner Group ingår de två bolagen Nordic Souvenir och Profilservice. Nordic Souvenir är störst i Norden på souvenirer, i vårt lagerförda sortiment återfinns 1000-tals egendesignade produkter. Tillsammans skapar vi även kundunika souvenirer och merchandise. Bolagens styrkor är engagerad personal, kreativa produkter med god kvalité, hög leveranssäkerhet och smarta inköpskanaler. Profilservice.se inriktar sig på att hjälpa företag och organisationer med att marknadsföra sig med profilprodukter och profilkläder. Vi ansvarar för allt från idé till produktion och distribution av färdiga produkter. Kunderna varierar från enmansföretag till större landsting och noterade bolag.

Koncernen, Zollner Group AB, omsätter totalt över 70 miljoner och tillsammans har vi de senaste åren utvecklats starkt och gemensamt skapat en trevlig arbetsmiljö med stort engagemang och glädje! Vi bidrar till varandras utveckling och utmanar varandra att hela tiden förbättras. Utöver god tillväxt, har vi det senaste året även mottagit pris som DI Gasellföretag, Veckans Affärer Superföretag samt blivit nominerade till Årets mest engagerade företag i Linköping och årets leverantör på Pressbyrån.

I Linköping hittar du huvudkontoret där hälften av våra 30 medarbetare jobbar, vi finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Åre, Helsingfors och Reykjavik.

Läs gärna mer om oss på www.nordicsouvenir.com och www.profilservice.se

Intresserad av att få veta mer?
Om du vill veta mer, tvivla inte på att höra av dig omgående till Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos Nordic Souvenir. Du kan nå mig på mail via info@eissrekrytering.se eller på 0702-72 62 66. Den sista ansökningsdagen är den 17 november, vi önskar tillsätta tjänsten till februari.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi bygger långsiktiga relationer med våra kandidater och du som kandidat är mycket värdefull för oss. Som en del av vårt nätverk erbjuder vi dig tillgång till våra kontakter och kunder, samt stöttar dig till rätt karriärval. Du väljer själv om du önskar att vi aktivt letar efter tjänster som matchar din profil eller om du endast vill ta del av våra lediga tjänster. Vi är även intresserade av att komma i kontakt med dig som är egenföretagare och vill åta dig interimsuppdrag. Professionell kommunikation och diskretion är honnörsord för oss!"
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Kontakt
Mejla Johanna Andersson

Inga fler liknande jobb tillgängliga