Exertis · Publicerad 16 apr 2019

Vill du ha ett roligt och fritt sommarjobb inom dagligvaruhandeln? Vi söker just nu en Visual Merchandiser till vår kund Exertis Captech.

I rollen som Visual Merchandiser kommer du att ansvara för Shop-in-Shops med pocketböcker i butiker inom några av dagligvaruhandelns största kedjor. En perfekt möjlighet för dig som vill ha ett självständigt jobb med fokus på service. Tjänsten är på deltid med cirka 2 dagar i veckan under perioden v. 25 - v. 34. I dina arbetsuppgifter ingår att:
  • Besöka kunder i Östergötland och Småland där du är ansiktet utåt för Exertis produkter i butikerna
  • Sköta beställningar av pocketböcker och varuplacera efter centrala planogram och kampanjer
  • Se till att det alltid ser fint ut i butiken och att hyllorna är påfyllda med nya produkter
Vi söker dig som brinner för service och kundbemötande. Som person är du ansvarsfull och trivs med att jobba självständigt hos dina kunder. Du är framåt och initiativrik, har lätt för att kommunicera och sprider positiv energi omkring dig. För att lyckas i rollen söker vi dig som har:
  • Erfarenhet av ett serviceyrke, gärna inom dagligvaruhandeln
  • B-körkort och bil
  • Tillgång till egen dator/läsplatta
Du erbjuds en självständig och fri roll där du själv planerar din arbetsdag. Du får möjlighet att arbeta för en av Sveriges största distributörer inom IT, Entertainment och Large Display med ledorden; Personlig kontakt - Kvalitet - Snabba leveranser. Sedan starten 1995 har företaget haft en ökande tillväxt varje år och har idag en omsättning på ca 2 miljarder kronor i Norden. I uppdraget är du anställd som konsult hos Made for Sales, ett personligt och modernt bemanningsföretag med seriösa uppdrag och nära relationer till sina konsulter.

Är du den vi söker? Sänd din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat.

Exertis Captech är en fokuserad distributör med stort engagemang. Företaget Exertis är en av Sveriges största distributörer inom IT, Entertainment och Large Display med ca 155 anställda i Sverige och huvudkontoret i Göteborg. Exertis CapTech köpte 2014 upp Pocketstället som har funnits sedan 1998 med syfte att etablera pocketboken i dagligvaruhandeln. Företagets affärsidé var att genom butiker erbjuda konsumenten ett attraktivt urval av kvalitetsböcker och samtidigt vara den mest serviceorienterade och behovsanpassade lösningen för dagligvaruhandeln. Kunderna har haft möjlighet att skräddarsy s.k. shop-in-shop-lösningar och skapa bokavdelningar som passar just den aktuella butiken med allt ifrån ett fåtal böcker till kompletta avdelningar med hundratals titlar.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 apr 2019
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik

Inga fler liknande jobb tillgängliga