Front End Strategy · Publicerad 8 feb 2021

Här blir du en del av ett härligt team med mångårig kunskap och en stark produkt. Front End Strategy är en del av Comrod Mission System vilket gör att du får en familjär arbetsplats med muskler i ryggen. Du kommer att tillhöra ett modernt företag som arbetar med den senaste tekniken och produkterna på marknaden, med bland annat större uppdrag mot försvaret.

Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Front End Strategys räkning mjukvaru- och embeddedutvecklare för att utöka deras befintliga team. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Front End Strategy. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Front End Strategy är idag 15 anställda och arbetar med tre grenar; verksamhetsutveckling, mjukvaruutveckling och inbyggda system. De har idag en hög efterfrågan av deras produkter och söker nu fler personer som vill vara med och utveckla deras team

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Front End Strategys önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som utvecklare hos Front End Strategy kommer du få arbeta med den senaste tekniken samt vara delaktig i hela utvecklingskedjan, från design till leverans.

Du kommer arbeta i ett team om sex personer med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer utveckla i C++ och arbeta mot spännande projekt inom koncernen.

Vi söker dig som

Vill vara delaktig i hela utvecklingskedjan, du har därav införskaffat dig en utbildning mot ex datatekniker/mekatronik/elektronik/automation med inriktning mot inbyggda system. Har du erfarenhet av databasutveckling, nya teknologier eller embedded-projekt med olika typer av felsökning är det meriterande för tjänsterna.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Front End Strategy. Du är på jobbet för att göra ditt bästa möjliga vilket innebär att du är ansvarstagande och initiativrik. Då företaget har många personer med mycket erfarenhet ser vi att du tar nytta av den kunskapen och vill lära dig ytterligare. Vidare kan du stå för Front End Strategys grundstenar, vilket är transparens och vara öppen och ärliga mot både kollegor och kunder.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Front End Strategys passion är att effektivisera verksamheten i företag och organisationer! De brinner för att utveckla IT-system och ser till att projektledning av affärsutveckling och IT-projekt blir bäst. De är specialiserade på kravhantering, upphandling och testning av IT-system.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga