Gärahovs Bygg · Publicerad 12 dec

Arbetsbeskrivning

Lockas du av utmaningen att ha en nyckelposition i ett framgångsrikt och expansivt företag? Har du kunskap och erfarenhet inom byggbranschen och utmärkta ledaregenskaper? Då kan du vara den vi söker!
Som servicechef kommer du att ha det övergripande ansvaret för serviceavdelningen i region Linköping. Det innebär att planera byggprojekten tidsmässigt, handla upp och styra entreprenörer och säkerställa att rätt produkt levereras till kund. Du kommer att arbeta med att utveckla kundrelationer och identifiera nya kommande projekt på marknaden.

Din profil

För att lyckas hos Gärahovs bygg tror vi att du har ett starkt engagemang och är van att ta egna initiativ. Engagemang och arbetsglädje är i fokus hos Gärahovs bygg och det är därför viktigt att du är en engagerad ledare som har förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål.
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, uppträder affärsmässigt och har lätt för att bygga upp och underhålla kundrelationer. Du har god förmåga att samordna samt är duktig på att kommunicera och trivs att arbeta i projektform.
Med ditt starka engagemang och dina goda ledaregenskaper skapar du förtroende både internt och externt.
Du arbetar strukturerat, drivande och är kvalitetsmedveten och kompromissar inte med uppställda kvalitetsmål i slutprodukten. Som person är du strukturerad och kan med god framförhållning ha överblick gällande projekten.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gärahovs Bygg är ett expansivt byggbolag som är verksamt inom Entreprenad och Byggservice. Man underhåller och utför ny - och ombyggnation av bostäder, offentliga byggnader och industrilokaler. I takt med att man har utvecklat verksamheten har flera filialer startats och idag är bolaget fördelat på 4 distrikt: Stockholm, Linköping, Jönköping/Värnamo & Malmö samt huvudkontor i Vaggeryd.
Som ett led i expansionen söker Gärahovs Bygg i samarbete med Montico en Servicechef som ska starta upp och utveckla byggservice i Linköping.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Rekryteringen hanteras av
Montico

Inga fler liknande jobb tillgängliga