Hemfrid · Publicerad 21 sept 2020

Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, flytt, trädgårdsservice och mycket annat så att kunderna kan få lite mer flow i vardagen. Du vet, den där härliga känslan när allt flyter på och ingenting hakar upp sig. Brinner du för att ge god service och trivs med försäljning? Då kan du vara den säljare som vi söker!

Det här får du göra:

Du arbetar självständigt och planerar dina säljbesök efter kundens önskemål. Rollen som säljare innebär att du besöker kunder som valt att skicka in en intresseanmälan för Hemfrids städtjänster via vår hemsida. Kunderna är framförallt privatpersoner och bor i Linköping och Norrköping, det kan dock även vara företagskunder som önskar kontorsstädning samt flyttbesök för flyttintressenter.

Under kundbesöket går du tillsammans med kunden igenom deras önskemål och skriver avtal för städning. Under kundbesöken identifierar du vilka av våra hushållsnära tjänster som kunden behöver och tar in information för det kommande samarbetet. När avtal är signerat med kunden lämnas det över till Områdeschef som blir kontaktperson för frågor framåt.

Som extrasäljare är du även en del av Hemfrids innesäljsavdelning och arbetar med uppsökande försäljning och leads samt med digitala startmöten.


Vi söker dig som är:


Trygg, orädd, social och anpassningsbar då du kommer träffa många olika kunder. Vi tror att du har ett öga för detaljer och kan identifiera kunders olika behov och anpassa Hemfrids erbjudande och service efter detta. Du kommer att trivas som säljare hos oss på Hemfrid om du som person är flexibel, duktig på att ta egna initiativ samt motiveras av att nå nya mål och resultat. Din yrkesbakgrund kan vara från all form av serviceyrke, vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Att prata och förstå svenska samt engelska är ett krav liksom B-körkort och tillgång till egen bil, självklart betalar vi på Hemfrid för kostnaden av detta.

Hemfrid erbjuder
  • Ett självständigt arbete där du själv tar initiativ och arbetar under eget ansvar
  • En tjänst i ett marknadsledande företag i en ständigt växande bransch
  • Självklart har vi kollektivavtal, försäkring, friskvårdsbidrag etc.
  • Fast + rörlig lön (individuell lönesättning)
Övrigt

Vi rekryterar löpande och tillsättning blir efter överenskommelse. Tjänsten är en timanställning (arbete utefter tillgänglighet/vårt behov ca 8 h/vecka). Arbetstiden är flexibel och kan fördelas både vardagar, kvällar samt helger då våra kunder önskar hembesök.

Ansökan

Låter det spännande? Ansök redan idag, rekrytering sker löpande. Vi tar inte emot ansök via mail utan ber dig skicka in via vårt ansökningsformulär. För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering. Vid frågor om tjänsten eller processen kontakta Jessica Magnusson, HR-specialist med inr. rekrytering: Jessica.magnusson@hemfrid.se.

Välkommen till Hemfrid!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
1 okt 2020
Anställning
Extrajobb
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga