Homemaid AB · Publicerad 2 juli

HomeMaid grundades 1997 och vi är idag ett av Sveriges största företag inom hemservicebranschen och har gått från ett till arton lokalkontor med ca 1000 anställda. Vi har en stark lokal förankring och strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en personlig service. Vi är kollektivanslutna och lägger stort värde i att få våra medarbetare att trivas. Nu söker vi en engagerad regionchef som vill vara med och fortsätta utveckla vår affär och våra medarbetare i Östergötland till nya höjder! Du utgår från regionens kontor i Linköping.

Rollen

Som Regionchef för HomeMaid i Östergötland är du ytterst ansvarig för att driva en lönsam region. Du arbetar med våra kunder i fokus och har resultatansvar för din region. En viktig del i ditt arbete är att leda och motivera ditt team som utgörs av tre områdesansvariga, en områdesassistent, och en kundtjänst. De områdesansvariga ansvarar i sin tur för varsin personalgrupp, och där har du en viktig roll i att stötta och stärka dem i sina roller genom ett coachande ledarskap.

Du utformar målsättningar för din region och utifrån dessa ser du till att det finns fungerande rutiner och processer som driver den löpande verksamheten framåt. Du utvecklar kund- och nätverksrelationer samt hanterar eventuella kundärenden eller personalfrågor där dina områdesansvariga behöver stöttning. Du kommer dessutom få möjlighet att medverka aktivt i utvecklingsprojekt och bidra med förslag på förbättringar för verksamheten i stort.

Din bakgrund

Vi söker en chef som tidigare visat prov på ett positivt och framgångsrikt ledarskap. Engagemang och entusiasm är de ord som allra bäst beskriver dig. Du tycker att det är riktigt kul att jobba med människor, finner din drivkraft hos kunden, att skaffa fler kunder och har god förståelse för affären. Du tycker om att driva in affärer!

Vi ser gärna att du haft en befattning med resultatansvar inom servicebranschen, du kan t.ex. ha arbetat inom hotell, restaurang eller varför inte bemanningsbranschen. Som person bör du vara prestigelös och jordnära och uppskattar precis som vi den fantastiska mångfald som finns i vår organisation.

Vad vi erbjuder

Vår ambition är att växa starkt i Östergötland och vi erbjuder dig en möjlighet att driva och växa regionen. Du har stora möjligheter att vara med och påverka och genomdriva förbättringar även på nationell nivå. Vi är stolta över vår kultur och våra värderingar. På HomeMaid är ingenting omöjligt, vi trollar med knäna och fixar det mesta. Välkommen till oss!

Övrig information om processen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Jerrskog på martin.jerrskog@wise.se. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då dessa hanteras löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
4 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Chef & Ledning
Rekryteringen hanteras av
Wise Professionals AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga