IF Metall · Publicerad 9 juni 2020

IF Metalls avdelning i Östergötland söker personal- och ekonomiansvarig för tillsvidareanställning med placering i Linköping. Benämningen på funktionen är lokal samordnare och du kommer att vara anställd som ombudsman.

Du kommer att vara personalansvarig för en grupp på 19 personer bestående av administrativ personal samt ombudsmän inklusive personal anställd av IF Metalls a-kassa. Som lokal samordnare är du avdelningsstyrelsens förlängda arm och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda och fördela arbetet, ha ett delegerat arbetsmiljöansvar på organisations- och individnivå samt ansvara för avdelningens budget, ekonomi och verksamhetsuppföljning. Du kommer att vara kassör och sitta i avdelningsstyrelsen. Du tillsammans med ordförande förbereder styrelsemötena. Du kommer också delta i avdelningens aktiviteter tillsammans med medlemmar och förtroendevalda.

Din profil
Vi söker dig som är drivande, har en hög problemlösningsförmåga och som inger förtroende. Du är en person med god kommunikativ förmåga på så sätt att du ger feedback, informerar och bidrar med tydlighet. Det är nödvändigt att du som söker har erfarenhet av att ha personalansvar, goda ledaregenskaper samt kunskaper inom det arbetsrättsliga området. Du delar arbetarrörelsens värderingar. Du ska vara självgående, ansvarstagande och ha god samarbetsförmåga. Att självständigt kunna prioritera ditt arbete utifrån organisationens uppsatta mål och erfarenhet och förståelse för en idéburen organisation är viktigt. Du behöver ha erfarenhet av att arbeta med verksamhetsplanering, ekonomi och budget.

Vi förutsätter att du som söker har minst gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behöver kunna hantera Excel på en grundläggande nivå samt kunna använda IT stöd som ett verktyg i arbetet och kunna utrycka dig på svenska i tal och skrift. Körkort för personbil är ett krav.

Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse samt löne- och anställningsvillkor enligt avtal.

Vill du ha ytterligare information om tjänsten kontakta Jasmin Cosic, avdelningsordförande på telefon 072-239 58 57eller Piret Hammarbäck HR-generalist på telefon 08-786 85 12.

Bakgrundskontroll kommer genomföras på slutkandidaten.

Sista ansökningsdag är den 31 juli.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
IF Metall organiserar anställda inom verkstads-, bil- och kemiindustrin, gruvor, läkemedelsföretag och tvätterier, och har över 300 000 medlemmar på 13 000 arbetsplatser runt om i Sverige. Omkring 21 procent av medlemmarna är kvinnor. IF Metall har en feministisk syn och verkar för rättvisa, jämlikhet och jämställdhet.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från IF Metall tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga