Konfidentiell · Publicerad 22 maj 2019

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker en Strategisk Inköpare för ett konsultuppdrag hos vår kund som ligger i Linköping. Uppdraget är 6 månader långt med stor möjlighet till förlängning.

ValueOne arbetar med uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management - inköp och logistik, och ser en stark tillväxt samt efterfrågan inom området. Som konsult hos oss får du möjlighet till fortbildning, professionell utveckling och får ingå ett team med gedigen kompetens och erfarenhet.

Om rollen
Som Strategisk Inköpare hos vår kund erbjuds du en roll där dina arbetsuppgifter kommer bestå av att, tillsammans med stakeholders, skapa, kommunicera och förankra kategoristrategier samt genomföra nya och redan identifierade inköpsinitiativ inom ditt utpekade ansvarsområde. I detta ingår exempelvis förhandling av avtal samt hantering av kvalitets- och leveransproblem. Du kommer även att vara med och påverka den strategiska inköpsprocessen.

Arbetsuppgifter
  • Leda arbetet med att ta fram en lokalt samordnad kategoristrategi inom utpekat ansvarsområde
  • Förankra, kommunicera och implementera kategoristrategi
  • Förhandla och färdigställa avtal med leverantörer
  • Leverantörsuppföljning för att ständigt utveckla leverantörsbas för att nå uppsatta måla avseende kvalitet, kostnad och ledtider
  • Delta i inköpsorganisationens processutveckling och i produktutvecklingsprocessen
  • Medverka i tvärfunktionella team
Din Profil
För att vara aktuell för den här tjänsten har du en eftergymnasial utbildning och minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Vidare bör du ha erfarenhet av att arbeta med Office-paketet, främst Excel. Du har en god kommunikativ förmåga, är en trygg presentatör och tar ett stort eget ansvar i ditt arbete. Du är även en initiativtagande, driven och resultatinriktad person som är professionell i dina affärsrelationer. Flytande språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Ansökan
Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 25 juni 2019. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

Sökord: inköp, projektinköp, purchase, oil, oljeindustrin, upphandlingar, gas, processindustrin, logistik upphandling inköp strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker procurement sourcing purchasing supply chain logistic commodity category strategic tactic operational buyer purchaser manager planner demand fmcg
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 juni 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga