Masif AB · Publicerad 22 okt

Jobbet innebär isolering av skarvar mellan fjärrvärmerör (plastsvetsning) och det utförs i grävsäsong i alla väder. Det är nya arbetsplatser med nya utmaningar varje dag som kräver en del problemlösning.

Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom exempelvis bygg, anläggning, VVS, svetsning/verkstad. B-körkort är ett måste. Utbildning och certifikat i Heta arbeten och Arbeten på väg är fördelaktigt men inte ett krav.

Du ska vara en framåt och driven person, gärna med högt tempo, med problemlösningsförmåga som är händig och fingerfärdig. Vi arbetar i lag så samarbetsförmåga är också viktigt.

Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår hemsida www.masif.se. Där finns även en kortfilm om vad det är för typ av arbete vi utför.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Masif AB startade 2007 och är ett entreprenadföretag som arbetar med fjärrvärme. Vi erbjuder skarvisolering av fjärrvärmerör samt reparationer och byggnationer av dessa.

Vår affärsidé är att lösa problem åt våra kunder när det krävs specialbyggnationer av montaget och att alla våra uppdrag ska göras inom en rimligt kort tid samtidigt som montagen håller högsta kvalitet. Vårt arbetsområde innefattar främst Mellansverige.

Vår målsättning är att företaget ska växa och utökas med fler montörer, samt att alla våra montörer ska inneha rätt utbildning.

Företaget är auktoriserat av Fjärrvärmebranschens Auktorisationsnämnd, Energiföretagen, med registreringsnummer 1074.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Masif AB tillgängliga