Meritmind AB · Publicerad 26 aug 2021

Våra konsulter gör ett strålande jobb ute hos våra kunder och därför är det hög efterfrågan på dem och deras kompetens. Vi behöver därför bli fler och nu är efterfrågan extra hög på controllers med olika inriktning, bland annat inom business controlling, financial controlling och produktionscontrolling.

Konsultrollen innebär en chans att utvecklas i din controllerroll på kort tid genom uppdrag hos olika företag, av olika storlek, i olika branscher. Du blir en stor tillgång för våra kunder och med ditt driv och din vilja att leverera bidrar du till Meritminds mål - att hjälpa människor och företag till framgång.

Många av uppdragen innebär start omgående så för dig som är tillgänglig redan nu är möjligheten stor att du snabbt får ett uppdrag hos någon av våra kunder. Är du anställd idag men söker nya utmaningar spelar det ingen roll att du inte är tillgänglig direkt, ansök ändå så hittar vi ett uppdrag efter din uppsägningstid.

Har du F-skatt och vill bli associerad konsult är du också varmt välkommen att skicka in din ansökan.Exempel på arbetsuppgifter:

 • Rapportering
 • Uppföljning
 • Budget och prognos
 • Analys
 • Produktkalkylering
 • Intern kontroll
 • Reserveringar och periodiseringar
 • Lönsamhetsbevakning


Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med flerårig erfarenhet från controllerområdet. Du har med fördel erfarenhet från produktion och tillverkande industri då vi har flertalet kunder inom det området. Utöver det ser vi att du är bokslutssjälvständig, har jobbat med budget, prognos, resultatuppföljning, analys och rapportering. Du har även erfarenhet från olika affärssystem och har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Du visar organisatorisk medvetenhet, handlingskraft och har ett systematiskt arbetssätt. Du håller dig à jour med det senaste och kan utnyttja dina kunskaper till effektiv problemlösning. Slutligen är du en person som trivs med teamarbete och vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Vad erbjuder Meritmind dig?

På Meritmind har du många kollegor med lång erfarenhet inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Du blir erbjuden utbildning, gemensamt med andra och individuellt baserad på just dina intressen och behov av att utvecklas. Vi brukar göra mycket annat roligt tillsammans som fester, pubar och vissa år även resor.

Placeringsort: Östergötland

Om Meritmind

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, konsultlösningar, rekrytering och kompetensutveckling. Vi är i dagsläget 320 anställda, omsätter knappt en halv miljard och är verksamma på sex orter i Sverige och ledande inom vår nisch. Vår mission är att hjälpa företag och människor till framgång. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på www.meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta Andreas Oliw på andreas.oliw@meritmind.se eller 072-010 18 07 . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen):
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Controller, Financial controller, Business controller, Projektcontroller, Produktionscontroller
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga