Meritmind AB · Publicerad 17 aug 2021

Om ditt arbetssätt präglas av nyfikenhet, arbetsglädje och relationsskapande tror vi att du skulle trivas hos oss. Kanske tror du, precis som vi, att möjligheterna är oändliga? Bara man vågar ta steget. Om du känner att rollen är rätt för dig så hoppas vi att du vågar ta ett glädjeskutt och bli en del av vårt energifyllda team i Linköping!

Till vårt team i Linköping söker vi nu en engagerad kundansvarig med ett genuint affärsintresse. Som kundansvarig på Meritmind ansvarar du för att bygga relationer med chefer och beslutsfattare på olika nivåer inom främst stora- och medelstora företag och organisationer.

Som kundansvarig är det önskvärt att du har erfarenhet i branschen sedan tidigare, och har tillägnat dig kunskaper som gör att du kan hjälpa VD, CFO och ekonomichefer med lösningar inom interim, bemanning, rekrytering och förändringsledning. Du drivs av att skapa värde och vill vara en samarbetspartner ute hos våra kunder. Du kommer att utgå från Meritminds kontor i Linköping och dina kunder finns primärt i Norrköping och Linköping, men även andra delar av Östergötland. Som kundansvarig rapporterar du till vår regionchef i Öst.

Dina ansvarsområden som kundansvarig
 • Bygga nära relationer med dina kunder och uppnå överenskomna försäljningsmål
 • Både nykundsbearbetning och befintliga kunder
 • Bidra till innovation, nytänkande och energi till hela säljteamet
 • Vara stöd och hjälp till våra kunder att vidareutveckla deras organisationer samt identifiera behov och bistå med våra tjänster inom interim, bemanning, rekrytering och förändringsledning.
 • Omvärldsbevakning av ekonomimarknaden inom olika branscher och på ett konsultativt sätt stödja våra kunder i strategiska beslut
Placeringsort: Linköping

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som drivs av att prestera resultat, både för dig själv och för hela gruppen genom att träffsäkert erbjuda Meritminds tjänster inom interim, bemanning, rekrytering och förändringsledning. Du har erfarenhet av relationsbyggande försäljning i tidigare tjänst, både när det gäller nya och befintliga kunder. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Ett stort plus är om du har ekonomisk utbildning och eller erfarenhet, men inget krav. Körkort är ett krav då våra kunder finns i hela regionen.

Personliga egenskaper

Som kundansvarig lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att vara framgångsrik i rollen är du trygg i dig själv, har lätt för att förstå komplexa bolagssammanhang och drivs av att utifrån kundnytta hitta och utveckla affärsmöjligheter. Du har ett förtroendeskapande sätt där lyhördhet och nyfikenhet är ledord. Du är lika bra på att lyssna som att prata. Självklart har du en hög energinivå och trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Förutom ett intressant jobb erbjuder Meritmind:
 • Ett värderingsstyrt bolag där innovation och entreprenörskap alltid uppmuntras
 • Möjlighet att vara med i innovationsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde
 • Utbildning med utgångspunkt i nya arbetsmetoder, system, trender i marknaden etc
 • Roliga hälsofrämjande aktiviteter
 • Konferenser och kickoffer
 • Vi är en flexibel organisation där individen har stor frihet med hög grad av eget ansvar
 • Förmåner genom Benify
 • Nära samarbete med kollegor och en härlig stämning och mycket skratt
Om Meritmind

Meritmind är företaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås och Linköping. Vi har ett starkt varumärke och är ledande inom vår nisch där vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt förändringsledning. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

Märk din ansökan med Kundansvarig Linköping och maila den till: rekrytering.linkoping@meritmind.se

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Har du några frågor är du välkommen att kontakta David Otterborg (Regionchef Öst) på david.otterborg@meritmind.se eller 0701 66 08 96.

Skicka in ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdagen är 19 september.

Välkommen med din ansökan!

OBS: Använd EJ knappen "Ansök till denna tjänst". Maila din ansökan till: rekrytering.linkoping@meritmind.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning, Övrigt

Inga fler liknande jobb tillgängliga