Montico · Publicerad Idag 00:00

Arbetsbeskrivning

Som projektadministratör/koordinator kommer du arbeta med administrativa och koordinerande arbetsuppgifter inom ett stort IT-projekt i organisationen. Du får möjlighet att bidra med dina IT-kunskaper och samarbeta nära projektledare. I rollen ingår också diverse övriga administrativa uppgifter som kan uppstå i projektet. Din goda samarbetsförmåga kommer väl till pass i denna tjänst eftersom du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i projektet.

För rätt person finns utvecklingsmöjligheter till att jobba som projektledare i kommande projekt.

Din profil

Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av administrativt arbete i IT-projekt. Du bör ha en god IT-kompetens och kunskap om komplexa IT-miljöer.

Du har ett strukturerat arbetssätt och har god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter, även vid ett högt tempo. Vidare har du en god problemlösningsförmåga och ett professionellt förhållningssätt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi söker för kunds räkning en projektadministratör/koordinator inom IT i Linköping.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga