Netadmin Systems · Publicerad 29 juni 2021

Har du utvecklat i C# och .Net ett tag och känner att det är dags för nästa steg i din karriär? Eller arbetar du som lösningsarkitekt idag och är öppen för nya utmaningar? Vi söker nu en lösningsarkitekt till vår kund som arbetar i framkanten med kundanpassade lösningar inom fibernätverk!

Information om tjänsten

Vår kund besitter omfattande kunskap inom fiberbranschen och har i över 15 år hjälpt hundratals företag och miljontals slutanvändare att få ett supersnabbt bredband. Som lösningsarkitekt hos vår kund förväntas du bidra med design och lösningar. Arbetet sker i nära samarbete med dina kollegor, därför är det viktigt att du besitter god samarbetsförmåga.
Vår kund tror starkt på rätt person framför en specifik bakgrund, därav värderas rätt kompetenser över utbildning. Företaget söker dig som är självgående i C# .Net och förstår arkitekturen bakom hur lösningar kan utformas. Kommunikation är vidare en nyckelfaktor för att lyckas i rollen som lösningsarkitekt då byggstenarna för lösningar och design arbetas fram i dialog med kund. Om du är intresserad, motiverad och mån om att hitta de bästa lösningarna för företagets kunder kan det här vara tjänsten för dig. Då Netadmin Systems har många kunder internationellt, kan affärsresor både inom Sverige och Europa förväntas.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som lösningsarkitekt kommer du att leda det tekniska arbetet och ansvara för att säkerställa kvalitet och designkrav. I rollen sätter du alltid kunden i fokus och genom dialog försöker du att hitta den bästa lösningen för kunden. Du bör därför vara kommunikativ, lyhörd och lätt att samarbeta med.

Du kommer bland annat att:
 • Vara ansvarig för att undersöka och ta fram nya tekniker för framtida utvecklingsprojekt
 • Analysera krav och producera designspecifikationer
 • Ansvara över dialogen med kund i projekten
 • Ha kontinuerlig uppföljning av utvecklingen tillsammans med projektledare
 • Delta i workshops och projektmöten
 • Vidareutveckla befintliga lösningar
 • Arbeta med utveckling och förbättring av befintliga lösningar
Vi söker dig som

Har god teknisk förståelse, är analytiskt lagd och trivs i en ledande roll. Du bör vidare vara kommunikativ och problemlösande för att på ett smidigt sätt utarbeta lösningar till kunder.

Krav:
 • 2-3 års erfarenhet av utveckling i C# och .Net
 • Databaskunskaper, SQL
 • Erfarenhet av agil utveckling
 • Körkort B
 • Goda kunskaper i både Svenska och Engelska
Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Linuxmiljö eller använt PHP i arbetet. Om du har goda kunskaper i Tyska är det meriterande.

START: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Felicia Engvall

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Netadmin Systems möjliggör och bidrar till positiva digitala upplevelser för internetanvändare världen över genom att tillhandahålla verksamhetskritiska mjukvarulösningar för fiberoperatörer. Som ett vertikalt mjukvaruföretag skapar Netadmin specifika lösningar för fiberoperatörer baserade på deras affärssystem Netadmin Nine som stödjer kunderna i resan att bygga, driva och monetärisera fibernätverk.

Netadmin grundades 2004 och har sedan dess varit en viktig aktör på Fiber-to-the-home-marknaden i Norden, Schweiz, Nederländerna och Storbritannien och betjänar fler än 75 kunder inklusive Telia, Telenor samt många stadsnät och andra lokala fiberoperatörer.

Sedan 2015 ägs Netadmin av Volaris - en verksamhetsgrupp inom det Torontobaserade mjukvaruföretaget Constellation Software Inc. På kontoret i Linköping är de ett 30-tal anställda med fräscha lokaler i Mjärdevi i Linköping.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Arkitektur

Inga fler liknande jobb tillgängliga