Newton Nordic · Publicerad 24 juni 2021

Har du både praktisk och teoretisk erfarenhet av reglersystem? Är du driven och självgående som person? Vill du jobba hos ett företag som har kunder över hela världen och som har produkter som är världsunika? Då är detta tjänsten för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Newton Nordics räkning en mjukvaruutvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Newton Nordic.

Du arbetar med de algoritmer och metoder som ligger till grund för reglersystemen. Du kommer in med nytt perspektiv och har ett starkt driv att vilja utveckla och även underhålla produkterna. Du analyserar nuvarande system för att sedan tillämpa dina teoretiska kunskaper och sedan implementera dem i programkod.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Newton Nordics önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare arbetar du strukturerat och metodiskt från en idé till en färdig produkt. Du arbetar tillsammans med dina kollegor men behöver samtidigt kunna vara självständig i ditt arbete. Du arbetar med reglersystem för att utveckla och underhålla produkter. Med världsunika produkter och hela världen som spelplan finns det också möjligheter att växa med företaget.
  • Designa, implementera och underhålla algoritmer
  • Arbeta med reglerteknik i C och C++
  • Nyutveckling och underhåll av firmware för inbyggda regler- och kommunikationssystem
Vi söker dig som

Är utbildad civilingenjör eller motsvarande, har 2-3 års arbetslivserfarenhet i rollen som mjukvaruutvecklare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att programmera inbyggda system samt mycket goda kunskapar inom C/C++. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med reglersystem. För denna tjänst är det ett krav att du talar och skriver obehindrat på engelska, då mycket kommunikation sker på engelska. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är också ett krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Newton Nordic. Du har ett starkt driv att vilja utveckla befintliga produkter. Du är entusiastisk och glad som person och duktig på att samarbeta, då du kommer ingå i ett litet sammansvetsat arbetslag. Är du också strukturerad och självgående, då kommer du trivas i rollen.

START: Omgående, enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Marija Biletic

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Newton Nordic AB är ett svenskt teknikföretag som utvecklar och erbjuder specialiserade produkt- och supportlösningar för stabilisering och kontroll av rörliga kameror i den internationella TV- och filmindustrin. Newton Nordic gör det möjligt för TV- och filmproducenter att utmärka sig i sitt innehåll och på så sätt leverera visuellt mer spännande upplevelser till tittare över hela världen. https://newtonnordic.com/
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga