Norlandia · Publicerad 4 dec

Är du en skicklig förskollärare med sikte på framtiden?

Att arbeta i Norlandia Förskolor ställer krav på dig som förskollärare och medarbetare där vi skapar varandras arbetsmiljö, barnets lärmiljö och framtidens medborgare.

Ett hälsofrämjande arbete genomsyrar Norlandias förskolor genom näringsrik mat lagad med pedagogisk medvetenhet av utbildade kockar i vårt matkoncept MatMedSmak. Norlandia prioriterar fysisk aktivitet såväl som avslappning på förskolorna genom NorlandiaSkuttet där siktet är inställt på ett långsiktigt hållbarhetsperspektiv.

Norlandia utmanar förskolans roll i samhället och i framtiden. I din roll som förebild, för både barnen och kollegorna formar ni tillsammans barnets utbildning och skapar förutsättning för att nå ut med undervisning och in med omtanken.

Inom företaget har du stora möjligheter att påverka, utvecklas och forma ditt arbete. Vi utgår från Norlandias värdegrund CARE (Competence Ambitious Respect Energetic) där din yrkesroll, dina relationer, ditt bemötande och engagemang ihop med viljan gör skillnad. Du lägger grunden till en trygg och lärande miljö med nyfikenhet och omtanke där barnen mår bra och är aktiva. Tillsammans skapar vi en miljö där grunden för ett livslångt lärande byggs.

Ett gott samarbete mellan föräldrar och dig som pedagog är viktigt för oss. När föräldern känner förtroende känner barnet också trygghet och glädje och kan utvecklas på bästa sätt.

Kunskap & Innovation är vår pedagogiska identitet, ett innovativt arbetssätt som utgår från varje barns enskilda förmågor, kunskaper och erfarenheter, samtidigt som du uppmuntrar och inspirerar barnet att lära sig och vilja mer. Med genomtänkt lärmiljö, en god undervisning och ett utmanande förhållningssätt skapar vi nya upptäckter - varje dag, tillsammans!

Vi önskar att du är
  • lösningsfokuserad
  • driven
  • positiv
  • kompetent
  • modig
  • nyfiken och kreativ
Vi erbjuder dig
  • kompetensutveckling
  • nätverksträffar
  • arbetslagsansvar
  • spännande utmaningar
Du som engagerad pedagog är tveklöst vår viktigaste resurs för att ge Norlandias barn en bra start i livet. Allt ifrån en trygg inskolning, en god omsorg och förstklassig pedagogisk undervisning, till att varje dag göra det där lilla extra som skapar mervärde för våra barn och vårdnadshavare.

Norlandia ska vara en referens i samhället!

Vill du bli den som bygger Norlandias väg framåt med oss?

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Ansökningar kan inte göras via e-post. Er ansökan till Affektor Group hanteras med ansökningssekretess. Denna rekrytering sker i samarbete med rekryteringsföretaget Affektor Group.

Frågor besvaras av Ann Sofie Hultbäck på 072-589 55 25 eller via e-post Annsofi.Hultback@norlandia.com.

Om Norlandia

Norlandia Förskolor driver (ett 60-tal) förskolor i Sverige utifrån dagens förutsättningar; barnens behov av utmaningar, trygghet och gemenskap, familjernas livspussel samt styrdokumentens fokusområden utifrån varje kommuns riktlinjer och förväntningar. Läs mer på www.norlandiaforskolor.se.

Om Affektor Group

Affektor Group arbetar som en koncern med helägda varumärken Affektor, Veteranklubben AB, och ROI-Affektor Vi arbetar med fokus på personalförsörjning, inhyrning av chefer, korttidsbemmaning, organisationsutveckling, utbildningsverksamhet, ledning och utvecklingsarbete i kommuner, Search och Headhunting samt Karriärändring. Affektor Group är Golden Partners och i flera fall ensam rekryteringspartner till några av Sveriges största utbildningsföretag.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
2 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning

Inga fler liknande jobb tillgängliga