Poolia Sälj & Marknad · Publicerad 22 sept

Brinner du för kundkontakt och försäljning? Vi söker nu kundsjänstmedarbetare för uppdrag med start omgående! Urval kommer ske löpande så ansök redan idag!

Arbetsuppgifter

Kundservice har en viktig funktion hos våra kunder. God kundservice utgör en viktig konkurrensfördel eftersom väl omhändertagna kunder gärna återkommer, vilket bidrar till ökad försäljning och vinst. Våra medarbetare inom kundtjänst arbetar normalt med telefonen som sitt viktigaste arbetsredskap. De arbetar serviceinriktat både gentemot kunder och inåt mot den egna organisationen.

Utbildning/erfarenhet
  • En bra känsla för service
  • Har en mycket god social kompetens
  • God förmåga att ta egna initiativ
  • Har en förmåga att arbeta bra både i grupp och enskilt
  • Goda kunskaper i engelska, både tal och skrift
  • Goda kunskaper i arabiska är meriterande
Det är inget krav att du ska ha jobbat med kundtjänst tidigare, men det är meriterande att ha någon typ av erfarenhet från arbete via telefon eller service. Det är även meriterande att ha någon typ av ekonomibakgrund.
Det viktigaste är dock att du är glad, trevlig och brinner för att ge bra service. Stor vikt kommer därmed att läggas vid personliga egenskaper.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst
Rekryteringen hanteras av
Poolia