Poolia · Publicerad 15 okt

Är du en god administratör, som gillar struktur och siffror? Då kan det här uppdraget vara något för dig. Vi söker nu en mätvärdesoperatör till ett stort och spännande företag. Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig fram till 2019-12-31 med start omgående. Det är på heltid med placering i Linköping. Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Företagets avdelning Mätteknik arbetar med att samla in, rimlighetsgranska och vidarerapportera mätvärden, som sedan bland annat används till debitering, energieffektivisering och energifördelning. Det dagliga arbete styrs av lagar och förordningar och medför att du kommer att ha ständiga deadlines att arbeta mot.

I arbetet ingår:
  • Att hantera daglig rapportering av mätvärden till elmarknadens aktörer
  • Att registrera arbetsordrar efter utförda mätarbyten
  • Att analysera avvikande mätvärden och reda ut felaktigheter
Vem är du?

Du har minst gymnasieutbildning, helst inom tekniskt område. Om du har kunskap inom IT eller energi är det meriterande. Du är en god administratör som är analytisk och gillar siffror samt kan behålla noggrannhet och fokus även när arbetsuppgifterna är återkommande. Som person är du självständig och har förmågan att strukturera ditt arbete utifrån uppsatta tidsramar.

För att klara av arbetet som mätvärdesoperatör behöver du ha en allmän teknisk och matematisk förståelse. Erfarenhet inom och kunskap om energimarknaden är meriterande, men ännu viktigare är det att du har förmågan att sätta dig in i stundtals komplexa frågor som rör marknaden.

Du gillar att samarbeta och har förmågan att lyssna och kommunicera. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och på de sätt som du kan komplettera vårt befintliga team. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga