Presto Brandsäkerhet AB · Publicerad 9 mars 2021

Är du en affärsorienterad och inspirerande ledare med erfarenhet från serviceområdet? Då kan vi erbjuda dig ett spännande uppdrag i ett marknadsledande och snabbt växande företag!

Arbetsuppgifter på övergripande plan är att verka som Servicechef med fokus på kunder och merförsäljning. Du ska driva och leda servicearbetet i regionen och sträva efter att följa upp och nå uppsatta mål. Du trivs med att vara ute på fältet, skapa och utveckla goda relationer, både med kunder och internt, samt har ambitionen att utvecklas i rollen som Servicechef i ett snabbt växande bolag.

Som Servicechef får du möjlighet att arbeta i en bred och utvecklande roll där du är ansvarig för serviceavdelningen bestående av 21 drivna brandskyddstekniker som är spridda över hela regionen. Du har det strategiska ansvaret och rapporterar till regionchefen i Öst. Resdagar är ca 3 dagar per vecka då du förväntas vara ute med teknikerna och möta kunder.

Avdelningarna i regionen finns i Skövde, Jönköping, Västervik, Linköping och Byggnadstekniskt brandskydd även denna enhet finns i Linköping. Placeringsort är Linköping.

Du har förmodligen erfarenhet från en roll som Servicechef eller Platschef, gärna från säkerhets-, bygg-, installations- eller servicebranschen. Har du en teknisk bakgrund i kombination med marknad och försäljning så är det bra. Erfarenhet av försäljning/kundkontakter B2B inom både privat och offentlig sektor är ett plus.
Kunskaper inom Lean samt kunskaper om lagar, förordningar, regelverk och kollektivavtal som styr verksamheten gör dina förutsättningar att lyckas i rollen goda.

Som person sätter du laget framför jaget och coachar gärna dina medarbetare så att de lyckas. Du gillar serviceverksamhet och är en trygg och stabil ledare som förstår betydelsen av ett gott ledarskap. Som person är du driven, strukturerad och är mån om att se medarbetarna utvecklas mot organisationens uppsatta mål. Dessutom trivs du när kunderna får en service i toppklass. Du har lätt att anpassa dig efter omgivningen, har en god social kompetens och presterar i en affärsorienterad roll.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i ett stabilt och marknadsledande företag med goda framtida utvecklingsmöjligheter både i Sverige och i Norden.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är Du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Roger Johansson på mobil +46 70 88 11 310.
Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden.
Prestokoncernen är en svensk företagsgrupp ägd av Adelis. Presto har huvudkontor och egen tillverkning samt centrallager i Katrineholm. Ytterligare en produktionsenhet finns i Gnosjö. För att på bästa sätt möta kundernas behov finns Presto lokalt representerade genom egna region- och servicekontor över hela landet indelat i två divisioner, en som täcker norra Sverige och en som täcker södra Sverige. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor och har ca 730 anställda.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Presto Brandsäkerhet AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga