Professionals Nord Rekrytering AB · Publicerad 1 juni 2021

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning två tekniker till Linköping. Uppdragen är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kunden med en uppdragsläng på 4 eller 12 månader. Intentionen för 12månaders uppdraget är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. 4 månaders uppdraget sträcker sig över sommaren med möjlighet till viss förlängning.

Som tekniker hos vår kund kommer du att arbeta i en högst central roll med installation och support av ärenden. Ärendehantering och medföljande dokumentation ingår i det dagliga arbetet. I Linköping arbetar idag ett härligt gäng och för att trivas i arbetet här behöver du tycka om att arbeta tillsammans med andra.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Vi söker dig som

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som tekniker hos vår kund. Du bör vara snabblärd, praktiskt lagd och ha en viss teknisk förståelse. Vidare behöver du vara noggrann, ansvarstagande och problemlösande då det krävs i arbetet.

Krav:
  • Tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom teknik/installation
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Har du tidigare arbetat som servicetekniker eller med telecomutrustning är det meriterande.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Felicia Engvall
Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 juli 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker

Inga fler liknande jobb tillgängliga