Rala · Publicerad Igår 00:00

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att jobba med att utveckla digitala produkter och tjänster som stödjer de som äger och bygger fibernät. Rala arbetar agilt, nära våra kunder och marknadsbolag i Sverige och i andra länder för att leverera marknadsledande produkter och tjänster som gör skillnad. Ett bra exempel är på det senare är en mjukvara för projektering av fibernät som drar nytta av kraften i Open source och Open data. Som mjukvaruutvecklare hos oss använder du en bredd av ny teknik och verktyg där GIS, Ruby on Rails, PHP, JavaScript och underhåll av GIS-databas är de vanligaste.

DIN PROFIL

För att trivas på Rala behöver du vara en lagspelare som också tar egna initiativ. Tillsammans med stöttande kollegor tar du dig an detta viktiga och omväxlande arbete med glädje. Din nyfikenhet och ditt flexibla förhållningssätt kommer lyfta teamet till ännu högre höjder. Du drivs också av ett engagemang för utvecklingen mot det uppkopplade samhället och ser och förstår hur viktigt det vi gör, är för samhällsutvecklingen på längre sikt.

Vi tror att du har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande.

ANSÖKNINGSFÖRFARANDE

Detta är en hyrrekrytering vilket innebär att du till en början är anställd av Skill och uthyrd till Rala. För rätt person finns det dock goda möjligheter till övertagande. Vi tillämpar löpande urval, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, sök därför idag! Logga in eller registrerar ditt CV på http://www.skill.se/rala/
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rala har varit en del av fiberteknologins framväxt i Sverige sedan 1988. Vårt fokus har sedan starten varit, och är fortfarande, den passiva infrastrukturen. Hos Rala finns ett komplett sortiment av noga utvalt material för byggandet av fibernät och ett tjänsteutbud som stödjer nätägare och andra under vägen till ett robust, framtidssäkert fibernät. Rala siktar högt och har långsiktiga ambitioner att revolutionera projekten för utbyggnad av publik infrastruktur och telekommunikation. Verksamhet i Sverige, Tyskland och Storbritannien. Än så länge.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Rala tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga