Rubino Rekrytering Aktiebolag · Publicerad Igår 00:00

/ teknisk försäljning / fiber / telecom / infrastruktur / entreprenad / storkund / industri / bygg /

Vi söker nu en driven, teknisk försäljningschef till Rala, en spännande och expansiv aktör inom fibernät och infrastruktur.

Vi söker dig som kan ta positionen som försäljningschef hos vår uppdragsgivare Rala, som är en etablerad aktör inom fiberutbyggnad och FTTH.

Ditt uppdrag blir att organisera och utveckla arbetet på säljavdelningen. Du bidrar med egna erfarenheter från teknisk försäljning och har god förståelse för hur man driver försäljning i olika entreprenadformer. Du coachar ett team av duktiga säljare med hög teknisk kompetens. Man jobbar med många olika typer av kunder, återförsäljare och slutanvändare, man ligger nära projekten och jobbar långsiktigt. Du bidrar med säljkultur, ledaregenskaper och ett visst eget sälj. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. Du har budgetansvar för Ralas svenska försäljning.

För att lyckas tror vi att du:
  • kan skapa en effektiv säljkultur
  • har ledarerfarenhet/personalansvar
  • har erfarenhet från teknisk försäljning, gärna från fiberbranschen eller närliggande
  • förstår varumärkets betydelse i försäljning
  • har erfarenhet från försäljning av både tjänster och produkter
  • har god förhandlingsvana
Som person är du driven och affärsorienterad, du har en god teknisk förståelse, du har ambition, vilja att prestera , och givetvis är du en god ledare. Du kommer till ett gediget och stabilt företag med en stark position på sin marknad och en jordnära företagskultur. Du tar ansvar för att bygga upp och utveckla försäljningen. Du erbjuds fast lön med provisionsdel, tjänstebil och de verktyg du behöver för att lyckas. Du bör vara beredd på en hel del resande i tjänsten.

Ansöker gör du snarast via vår hemsida www.rubino.se under rubriken ”lediga tjänster” då vi intervjuar löpande. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsult Peter Zethraeus på 0733-103608. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!

Om Rala - I fiberteknologins framkant sedan 1988
Rala har varit en del av fiberteknologins framväxt i Sverige sedan 1988. Vårt fokus har sedan starten varit, och är fortfarande, den passiva infrastrukturen. Hos Rala finns ett komplett sortiment av noga utvalt material för byggandet av fibernät och ett tjänsteutbud som stödjer nätägare och andra under vägen till ett robust, framtidssäkert fibernät.
Rala siktar högt och har långsiktiga ambitioner att revolutionera projekten för utbyggnad av publik infrastruktur och telekommunikation. Verksamhet i Sverige, Tyskland och Storbritannien. Än så länge.
Läs mer på www.rala.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
Rubino Rekrytering AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga