SJR · Publicerad 30 aug 2019

Är du driven och engagerad med ett genuint intresse för privatleasing och avbetalning med stort fokus på kunden samt vill vara med på vår spännande tillväxtresa? Då kanske du är vår nästa medarbetare till Vendor Car!

Teamet och tjänsten
Team Vendor Car är ett nystartat team inom Danske Finans som hanterar kreditansökningar för privatpersoner, både gällande leasing och avbetalning, samt supporterar våra bilhandlare och slutkunder. Du kommer att arbeta med:
  • Kredithantering avseende privatleasing och avbetalning
  • Supportera våra bilhandlare och slutkunder via telefon och mail
  • Skapa avbetalningskontrakt och beställningar
  • Driva frågor och projekt och utveckla processer
Vem är du?
Vi välkomnar dig med kompetens inom bilfinansiering och/eller kredit- och bank/finansområdet och som har ett stort intresse för bilar och billeasing. Du är en affärs- och kundorienterad person som trivs och stimuleras av att ge kunden den bästa kundupplevelsen. Du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt samt en analytisk förmåga vilket är en förutsättning för en lyckad kredithantering. Du trivs med att komma med förslag och påverka och driva frågor och du tar ansvar för att komma i mål. Vidare är du kommunikativ, initiativtagande, nyfiken och har en administrativ ådra. Du motiveras av ett gott samarbete i teamet och du sprider positiv energi till dina kollegor.

Vad erbjuder vi?
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara drivande i att skapa kraftig tillväxt inom Danske Finans i Sverige, som är ett av Danske Banks kärnområden. Vi söker efter medarbetare som alltid ser till kundens bästa, ser till helheten och som fokuserar på lösningar. Vi välkomnar därför dig som tycker om utmaningar, stort eget ansvar samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig.

Välkommen med din ansökan!
Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med anställning hos konsultbolaget SJR. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus 070 471 59 18 alternativt Marcus Cohen 076 647 16 82.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga