SJR · Publicerad 5 apr 2019

Är du i början av din karriär och nyfiken på att lära dig mer om krediter? Vill du arbeta på en arbetsplats med kompetenta kollegor och i ett sammansvetsat team? Då har du chansen hos Danske Finans som söker en junior kredithandläggare till deras team i Linköping!

Som junior kredithandläggare kommer du vara en del av Danske Finans kreditteam där du arbetar med kreditärenden från våra leverantörssamarbeten samt med inkasso-och obeståndsärenden. I din roll kommer du bland annat att:
  • Hantera kreditförfrågningar via våra olika leverantörssamarbeten
  • Bereda kreditansökningar från våra leverantörssamarbeten
  • Administrera våra kontrakt avseende leasing och avbetalning
  • Hantera slutkunders kontrakt från ansökan till beviljning
Ärendena du arbetar med är av varierande komplexitet vilket gör att du ständigt utvecklas i din roll. Utöver dessa uppgifter ger du service till såväl interna som externa kunder och stöttar samarbetspartners gällande bl.a. KYC och AML. Arbetet sker i tätt samarbete med dina åtta kollegor och ni tillsammans ansvarar för att leverera utmärkt service och få ännu nöjdare kunder.

Din bakgrund
Vi söker dig som är i början av din karriär med relevant universitetsutbildning inom ekonomi och vi ser gärna att du har ett starkt intresse för krediter och finans. Du trivs med att arbeta tätt ihop med dina kollegor samtidigt som tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dina ärenden framåt.

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är van vid att hantera kundkontakter och du drivs av nöjda kunder och samarbetspartners. Vidare är du strukturerad, noggrann och van att prioritera då du hanterar flera ärenden parallellt.

Sök tjänsten idag!
Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med anställning hos SJR. Danske Finans har sitt fina kontor på Platensgatan 26 och för rätt person finns möjligheten att på sikt gå över på anställning hos Danske Finans. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus 070 471 59 18 alternativt Marcus Cohen 076 647 16 82.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om Danske Finans
Danske Finans ansvarar för produktområdena leasing, avbetalning, kontraktsbelåning och fakturafinansiering inom Danske Bank. Vi har höga mål för tillväxt under de närmaste åren och kan därför erbjuda attraktiva utvecklingsmöjligheter i en dynamisk och internationell miljö. Vi är drygt 40 engagerade medarbetare i Sverige.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 juni 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga