Sharper · Publicerad 5 sept 2019

Nu söker vi en självgående redovisningsekonom med start snarast till ett serviceinriktat företag med kontor i flera städer.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som redovisningsekonom arbetar du med alla delar inom löpande redovisning. Du utför månadsbokslut självständigt och är behjälplig vid årsbokslut samt är van att arbeta mot deadlines. Arbetet är självständigt och varierande och du har olika kontaktytor.
Du rapporterar till Ekonomiansvarig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Månadsbokslut
  • Avstämningar
  • Deklarationer
  • Säkerställa att underlag inkommer i tid
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Övrig administration
Din profil:

För att trivas med arbetsuppgifterna tror vi att du har jobbat i en liknande roll I några år. Du har antingen en kandidat inom ekonomi, yrkesutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Krav för tjänsten är flytande svenska och goda kunskaper i engelska. Du är en serviceinriktad person som har lätt för att bygga relationer och samarbeta. Du beskriver dig själv en doer som gillar att skapa struktur och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare är du självgående, lättlärd och har god förståelse för system.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Josefine Wrannvik på telefonnummer +46 (0) 70 729 87 35 . Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office & HR.

Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden

Sökord: redovisningsekonom, redovisning, löpande redovisning, redovisningskonsult
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga