Sigma IT · Publicerad 14 okt 2020

Sigma IT i Linköping fortsätter att växa och just nu letar vi efter dig som vill jobba som konsult inom nätverk och infrastruktur och har ett brinnande intresse för IT och säkerhet i en alltmer digitaliserad värld.

Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

Hur ser rollen ut?

Som konsult inom IT hos oss blir du del av kunduppdrag där du får arbeta med den senaste teknologin inom systemadministration, nätverk och infrastruktur. Tempot är högt och arbetsuppgifterna är varierande, ofta i projektform där den som känner sig manad även kan få ta en projektledande roll. Tjänsten innebär stort eget ansvar för att utforma de bästa lösningarna samt underhålla den befintliga systemen tillsammans med ett kompetent team.

Din bakgrund

För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor och du får möjlighet att jobba med en bred uppsättning stora och små kunder i Linköpingsområdet.

Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet av infrastruktur och nätverk och gärna även arbetat med något/några områden som:
  • Operativsystem såsom Linux/Unix eller Windows
  • Datahantering genom ex. NetApp eller CommVault
  • Configuration Mangement genom ex. CMDB, SCCM, Puppet
  • Virtualisering med hjälp av VMware, OP5 eller VxLan
  • IT-säkerhet med hjälp av system som Fortigate, VxLan, Checkpoint, Cisco SW, CyberArk, BokS och/eller OneIdentity
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail.

Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila till ansvarig rekryterare Klara Matsdotter på klara.matsdotter@sigma.se
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varför Sigma?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning. Vilket i praktiken kan innebära allt från att utveckla ett nytt verksamhetssystem, designa en webbshop, förvalta ett globalt affärssystem, utveckla molnbaserade AI-tjänster eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet.
Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.
Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
13 nov 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga