Sigma · Publicerad 16 jan

Sigma Young Talent kommer under 2018 att starta upp i Linköping. Vi söker nu en person som kan agera både Business Manager, rekryterare och konsultchef under en uppstartsperiod. Det finns goda chanser att på sikt agera ansvarig chef för Young Talents affärsområde i Linköping. Sigma är i en expansiv fas och på Sigma Young Talent blir du en del av ett ambitiöst och målmedvetet team på ett av Sigma-koncernens snabbast växande bolag.

Om rollen

Som Business Manager hos Sigma Young Talent får du en stor frihet samtidigt som du förväntas ta ett stort ansvar. Du ansvarar för hela samarbetet och relationen till kund och har stora möjligheter att själv utforma din kundportfölj efter branscher och bolag som du brinner för. Du förväntas etablera samarbeten med nya kunder som sedan ingår i din kundportfölj, samtidigt som du kommer att få möjlighet att utveckla partnerskapet med befintliga kunder till Sigma. Du arbetar också med rekrytering av unga akademiker till uppdrag hos kund och som chef för de konsulter som du anställer till teamet.

Tjänsten är placerad på Sigmas kontor i Mjärdevi Center i Linköping.

Din bakgrund

Sigma är ett värderingsstyrt bolag med hög målsättning, där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapar resultat som vi är stolta över. För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Du bör vara målmedveten, kommunikativ och ha en stark entreprenörsanda. Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och går att läsa vidare om i denna länk http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Vi söker dig med goda resultat från försäljning, gärna från IT-bemannings- alternativt IT-konsultbranschen. För att trivas och lyckas i rollen och på Sigma måste du vara driven och ansvarstagande.

Om du utöver ovanstående innehar en akademisk examen så är det starkt meriterande. Slutligen så behöver du kunna kommunicera obehindrat i både tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Elin Hölcke, VD Sigma Young Talent på elin.holcke@sigma.se.
Urval sker löpande så ansök redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om Sigma Young Talent

På Sigma Young Talent fokuserar vi på talanger inom IT och R&D och bygger morgondagens stjärnor. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder att växa och att framtidssäkra kompetens, och arbetar uteslutande med unga akademiker med 0-3 års arbetslivserfarenhet.

Vi jobbar aktivt med att träffa framtida talanger varje dag och hjälper dem att nå sina karriärdrömmar. Vi är ett konsultbolag där man kan inspireras och ta lärdom av sina kollegor och våra kunder är ofta stora, välkända aktörer inom olika branscher. Vi bygger framtida specialister och har byggt talanger i 30 år.

Sigma Young Talent är en del av den familjeägda Sigma-koncernen som idag är Sveriges största privatägda IT- och teknikkonsultföretag med över 3300 medarbetare i 12 länder. Koncernen ägs av entreprenören Dan Olofsson. Inom Sigma-koncernen jobbar vi aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i välgörenhetsorganisationen Star For Life, vilket vi är mycket stolta över.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga