Signify · Publicerad 9 apr 2021

Har du erfarenhet av B2B-försäljning och ett etablerat nätverk inom installationsbranschen? Vill du arbeta med branschens starkaste varumärke på ett internationellt företag? Söker du en roll i en organisation som präglas av innovation, utveckling och hållbarhet?

Då vill vi att du läser vidare.......


Vi letar efter en Account Manager till vårt Trade team som ansvarar för elgrossister och installatörer i Östergötland. Du arbetar med både inomhus -och utomhusbelysning samt connected lighting InteractPro med främsta fokus på projektförsäljning. Du kommer arbeta långsiktigt med varje kund och en viktig del blir att etablera nya relationer med installatörer, men även fördjupa relationerna med befintliga kunder.

Du utgår från hemmet, med fördel i Linköping eller Jönköping, med stor möjlighet att lägga upp och planera ditt eget arbete. Idag består Trade teamet av 11 personer där säljteamet är placerade runt om i landet, och med ytterligare några funktioner baserade på Stockholmskontoret. Du har närhet till dina kollegor genom regelbunda teammöten och individuella uppföljningar, samt en löpande kontakt i det dagliga arbetet.

Om dig


Vi söker dig med försäljningserfarenhet inom B2B och gärna med ett etablerat nätverk inom installationsbranschen och/eller belysning. Vi ser helst att du har någon typ av eftergymnasial utbildning.

Som person är du utåtriktad, positiv och proaktiv. Du har ett starkt eget driv och ser hellre möjligheter än hinder i ditt arbete. Våra kundrelationer mäter vi i försäljning och även om vi har en långsiktighet i vårt arbete så är en order målet för ditt kundbesök.

Du är van att arbeta i CRM-system och du ser nyttan av systemet för din egen säljplanerings skull. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vad vi erbjuder:


Som Account Manager på Signify får du arbeta i ett globalt, branchledande och innovativt företag. Signify är ett stort företag med väl organiserad struktur men med en entreprenöriell kultur. Vi är även ett av få företag i världen som uppnår koldioxidneutralitet och vårt nästa hållbarhetsmål är ännu djärvare; att fördubbla vår positiva inverkan på miljön och samhället till 2025.

Signify har stor tillväxtpotential på den svenska marknaden och du har mycket goda möjligheter att nå dina försäljningsmål. Du får en marknadsmässig grundlön och attraktiv andel prestationsbaserad bonus. Därtill får du tjänstebil och i enlighet med vår bilpolicy väljer du mellan Mercedes-Benz och Ford. Till ditt förfogande har du även annan teknisk utrustning för att sköta ditt arbete på ett professionellt sätt.

Vill du vara en viktig del av vår tillväxtresa - då ser vi fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Viktor Hernborg. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden gått ut.

Signify, tidigare känt som Philips belysning, är världsledande inom belysning för företag och konsumenter samt belysning för Internet of Things. Våra energieffektiva belysningsprodukter, system och tjänster gör det möjligt för våra kunder att njuta av en överlägsen ljuskvalitet och göra människors liv säkrare och bekvämare, företag mer produktiva och städer mer livliga. Med en försäljning på 6,2 miljarder euro 2019, cirka 38 000 anställda och en närvaro i över 70 länder frigör vi den extraordinära potentialen för ljus för ljusare liv och en bättre värld. www.signify.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
31 maj 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga