Stångåbuss · Publicerad Igår 00:00

StångåBuss Trafik AB, Östergötlands största privatägda bussföretag, bedriver persontransporter i form av beställningsresor, linjetrafik och skolskjutsar. Vi kör även bud med post och paket samt mattransporter. Dessutom driver vi en miljögodkänd fordonstvätt samt erbjuder det förnybara bränslet HVO vid våra tankstationer. Vi är miljöcertifierade sedan 2003.
StångåBusskoncernen sysselsätter ca 300 personer och har totalt runt 150 fordon som alla körs med HVO. I koncernen finns ett utbildningsföretag inom yrkestrafik och entreprenad samt Mantorp Transport som erbjuder skräddarsydda transportlösningar. Sedan juni 2016 ingår även Ringarumskoncernen med bland annat linjetrafik och resebyrå med ett stort reseprogram.

Vi söker nu en Löneadministratör för StångåBuss räkning med förväntad start runt årsskiftet och tillsvidare. Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör arbetar du med både kollektiv- och tjänstemannalöner. Du kommer vara delaktig i hela processen som innefattar hantering av löner och samtliga lönerelaterade frågeställningar. I tjänsten ingår beredning och tidregistrering efter gällande avtal samt att granska och utbetala reseräkningar, årskörningar, personaladministrativa uppgifter som personalstatistik, intyg, försäkringar och pensioner. Du kan även komma att vara support i övriga frågor från chefer och medarbetare.
Utöver löneadministration kan du även komma att vara ett stöd i arbetet med leverantörsreskontra, löpande redovisning samt andra administrativa uppgifter.

Utbildning/erfarenhet

Att arbeta med lön är ett viktigt arbete som regleras av lagar och regler, därmed är kraven på kompetens och ett strukturerat arbetssätt mycket höga. Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av löneadministrativt arbete och gärna i kombination med viss ekonomiadministration.Du har minst gymnasalutbildning och vi ser gärna att du har kompleterat med relevant YH-utbíldning. För att lyckas i rollen ska du vara noggrann, flexibel och prestigelös. Som person ser vi också att du är glad och positiv samt har en god servicekänsla. Har du erfarenhet av Visma sedan tidigare är det meriterande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi, HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga