Teamolmed AB · Publicerad 24 sept 2020

Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

Vi söker nu en Leg. Ortopedingenjör för vikariat till TeamOlmed i Linköping. I Östergötland är vi idag verksamma på tre sjukhus: Universitetssjukhuset i Linköping, Vrinnevisjukhuset i Norrköping samt lasarettet i Motala. I Linköping är vi 18 anställda och i Östergötland totalt 40 som genom vårt avtal med landstinget förser Region Östergötland med ortopedteknisk vård. På alla våra enheter har vi butiker i anslutning till den ortopedtekniska avdelningen som riktar sig mot den växande privatfinansierade vården.

Dina arbetsuppgifter
I ditt arbete kommer du främst att få jobba med barn och ungdomar där analys, anpassning och förskrivning av ortopedtekniska hjälpmedel ingår. Gemensamt för alla våra enheter i regionen är att ortopedteknisk vård bedrivs i nära samarbete med den specialiserade vården och primärvården. I ditt arbete med barn och ungdomar kommer du att ingå i ett barnteam med läkare och fysioterapeuter. Du kommer även att ha jour 1 dag/vecka där du kommer att hjälpa patienter inom alla åldersgrupper. Du erbjuds ett omväxlande arbete där användningen av moderna tekniska och kliniska metoder genomsyrar det dagliga arbetet.

Vem vi söker
Vi söker dig som är utbildad Leg. Ortopedingenjör. Du har god datorvana och behärskar svenska flytande i tal och skrift. Det är meriterande ifall du har arbetserfarenhet som Leg. Ortopedingenjör, och extra stort plus ifall du är inriktad mot att hjälpa barn och ungdomar. TeamOlmed har ett utvecklingsprogram för nyutexaminerade Ortopedingenjörer.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, serviceinriktad och flexibel. Du är ansvarstagande och har lätt för att bygga goda relationer. Vi ser också gärna att du är självgående, kreativ och noggrann i ditt arbete. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, variation och att du gillar att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder
Som Leg. Ortopedingenjör kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Du kommer att arbeta tillsammans med ett tight gäng kunniga och härliga kollegor. Vi på TeamOlmed använder oss till stor del av digitala arbetssätt i vårt kliniska arbete och vi erbjuder personlig utveckling och kliniska karriärmöjligheter både lokalt på kliniken och inom TeamOlmed Akademi. Du kommer att ha ett omväxlande och meningsfullt arbete som Leg. Ortopedingenjör - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, vikariat 1 år med chans till förlängning. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Platschef Agneta Glingsten 073-817 30 76.

Ansökan
Vänligen skicka CV och personligt brev till recruitment@ossur.com
Vänligen märk din ansökan med "OI Linköping".

Sista ansökningsdag är 2020-10-31. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt 2020
Anställning
Vikariat
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård

Inga fler liknande jobb tillgängliga