Tekniska Verken · Publicerad 1 okt

Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.

Vårt erbjudande

På vattenverken Berggården och Råberga producerar vi dricksvatten till alla Linköpingsbor som är anslutna till det kommunala VA-nätet. Nu söker vi en duktig maskinförare som kommer ingå i en grupp som arbetar med uppdraget att sköta drift och underhåll på våra anläggningar, så att vi kan leverera dricksvatten av god kvalitet.
Vi erbjuder ett omväxlande jobb som innebär jobb både inomhus och utomhus, beroende på årstid och arbetsuppgifter.
I arbetet ingår bland annat:
att arbeta med maskinkörning samt mekaniskt underhåll av utrustning att lasta och lossa gods samt sköta transporter mellan vattenverken att arbeta med underhåll av anläggningarna

Vem är du?

Som person är du tålmodig och noggrann och har en bra förmåga att strukturera ditt arbete utifrån uppsatta tidsramar. Samtidigt är du en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor för att tillsammans lösa de situationer som kan uppstå i produktionen. Det är viktigt att du är flexibel och har lätt för att snabbt byta fokus eftersom dina arbetsuppgifter kan förändras under dagen beroende på vad som inträffar på anläggningarna. Med tiden ser vi att du tar eget ansvar för de uppgifter som ingår i tjänsten. B-körkort och lastmaskinskort är en förutsättning för tjänsten.
Du är maskinförare och har arbetat i yrket några år, och är mekaniskt händig. Det är meriterande om du har jobbat med drift inom VA-området tidigare men det är inget krav.

Vill du veta mer?

Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta Peter Collin, avdelningschef, 013-20 91 97. Facklig information lämnas av Bo Karlsson, Unionen, 013-20 91 12, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Mattias Bentfors, SEKO, 013-20 86 30. Kontaktperson för rekryteringsprocessen är Johanna Lenhammar, Jr HR-konsult, 013-20 83 06.
Välkommen med din ansökan
Vi arbetar med en löpande urvalsprocess, skicka därför in din ansökan snarast möjligt, dock senast 2018-10-21.
Läs också gärna mer om hur det är att jobba hos oss på tekniskaverken.se/hososs
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Maskinarbete

Inga fler liknande jobb tillgängliga