Tekniska verken, Vatten · Publicerad 26 okt

Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.

Arbetsuppgifter

Är du en ansvartagande person som trivs med att arbeta i grupp? Vill du vara med och bygga världens mest resurseffektiva region? Då kanske du är vår nästa teamplayer!

Vi behöver förstärka vårt team med anläggningsarbetare till Entreprenadavdelningen som i huvudsak arbetar med ledningsbunden infrastruktur inom vatten och avlopp, fjärrvärme och fjärrkyla samt el- och optoarbeten. Som anläggningsarbetare har du förmågan att arbeta självständigt och i grupp och är direkt underställd arbetsledaren som leder och fördelar arbetena.

Du kommer att arbeta med:
  • Nyanläggning och reparationer av i huvudsak vatten- och avloppsledningar
  • I förekommande fall även arbeta med övrig ledningsbunden infrastruktur
  • Drift- och underhållsarbeten på ledningsnätet
  • Markarbeten i olika anläggningsuppdrag
Utbildning/erfarenhet

Dina egenskaper:
Som person är du driven, serviceinriktad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som kunder och har förmåga att skapa förtroende hos andra människor.

Dina erfarenheter:
Som anläggningsarbetare är det meriterande om du har gymnasial utbildning inom bygg och anläggning eller motsvarande. Det är också meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom ledningsbunden infrastruktur.

Krav
B-körkort. Talar och skriver svenska obehindrat. I arbetet ingår skyldighet att ingå i eventuell schemalagd beredskap.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Anläggningsarbete
Rekryteringen hanteras av
Poolia