Tekniska verken i Linköping AB · Publicerad 13 okt

Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.

Arbetsuppgifter

Vårt erbjudande
Tekniska verken erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel till 230 000 kunder i Katrineholm och Linköpingsområdet. Nu söker vi dig som vill vara med och ge våra kunder service i toppklass!

Vår kundservice hanterar cirka 350 kundärenden per dag. Frågorna kommer per telefon, e-post, besök och via sociala medier. Vi arbetar också med försäljning på inkommande och utgående samtal. Nu söker vi en engagerad gruppchef som vill vara med och coacha ett team på 20 personer. Tillsammans med medarbetarna driver du verksamheten med stort kundfokus.

Just nu arbetar vi mycket med att utveckla, effektivisera och hitta smarta sätt att automatisera rutinmässiga delar av verksamheten. Därför ligger naturligtvis ett stort fokus på dessa frågor. Du ansvarar för att våra processer och systemstöd är effektiva och ändamålsenliga, så vi kan ge våra kunder och verksamheter ett bra stöd. Utöver att arbeta med information och rådgivning till våra kunder ingår personalansvar och ledning av det dagliga arbetet för delar av gruppen.

I tjänsten ingår också:
  • dagligt förbättringsarbete för att skapa bästa möjliga engagemang och förutsättningar för gruppen
  • bemanning och resursfördelning
  • att skapa förutsättningar för att vi ska kunna leverera enligt uppsatta mål gällande försäljning
  • att delta i utredningar, uppdrag och projekt under ledning av projektledare eller på uppdrag av avdelningschef
  • att boka, planera och hålla i avdelningsmöten
Utbildning/erfarenhet

Vem är du?
Som person är du driven och uppskattar att arbeta kund- och resultatinriktat. Du har lätt för att fatta beslut, gillar att ta egna initiativ och utveckla verksamheten. Du är en van ledare och du har förmågan att inspirera och engagera andra.

För att lyckas som gruppchef tror vi att du är pedagogisk, lyhörd och har lätt för att kommunicera. Du har ett tekniskt intresse och har en naturlig vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Hos oss behöver du veta lite om väldigt mycket. I svårare frågeställningar från kunder har du goda kontaktvägar internt och därför behöver du vara social och ha lätt för att skapa nya kontakter.

Du har relevant arbetslivserfarenhet, gärna inom service och försäljning med personalansvar. Liknande arbetsuppgifter inom kundservice är meriterande, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och färdigheter, samt på de sätt som du kan komplettera vårt befintliga team.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget