Thorell · Publicerad 5 okt

Grattis Linköping!

Thorell Revision, Östergötlands största fristående revisions- och redovisningsbyrå, öppnar kontor i Linköping. Därför behöver vi dig, en hörnsten att bygga kontoret runt.

Vi tror på ett starkt koncept där kunden har en byrå, som tillhandahåller flera tjänster istället för flera nischade byråer. Thorell Revision är ett företag som har en stark familjär känsla och informell kultur med en platt och personlig organisation. Vi vill vara den bästa arbetsgivaren i branschen, på de orter vi är verksamma. Delaktighet och eget ansvar ger ett ökat engagemang hos våra medarbetare.

Våra kunder uppskattar oss för att vi är personliga, tydliga och engagerade. Vi får deras fulla förtroende att hantera de mest känsliga och avgörande frågorna. Under året har vi utvecklat och stärkt vårt kunderbjudande. Vi ser att befintliga kunder stannar hos oss och nya tillkommer kontinuerligt.

Våra framgångar har uppmärksammats. Bland annat blev vi nominerade förra året både till Årets tillväxtföretag i Norrköping och Årets Framtidsbyrå av FAR.

Arbetsuppgifter

Rollen innebär att etablera och utveckla Thorell Revisons verksamhet i Linköping. Som ansvarig för Linköping har du budget-, resultat-, personal- och verksamhetsansvar. Du är ytterst ansvarig för all leverans och beläggning samt för att coacha, inspirera och utveckla medarbetarna på kontoret.

Ansvarig för att skapa och upprätthålla goda relationer med kunder och samarbetspartners, där du har en central roll i att driva försäljnings- och marknadsföringsarbetet i verksamhetsområdet.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till styrelsen. Tillsammans med övriga medarbetare på kontoret arbetar du aktivt för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina företag.

Arbetsuppgifterna kan delas in i fyra områden; (1) Kund - med fokus på sälj och marknadsaktiviteter samt tjänsteutveckling. (2) Medarbetare - det är du som bygger organisationen Linköping med nyrekrytering, kompetensutveckling etc. (3) Ekonomi - ansvar för intäkter, kostnader och resultat i organisationen, samt (4) våra olika processer kopplade till kvalitet och kontroll.

Kvalifikation och erfarenhet

Du har erfarenhet från branschen och är sannolikt auktoriserad revisor eller redovisningskonsult. Vidare verkar och bor du i eller i närheten av Linköping och ditt lokala nätverk är stort. Du visar trygghet både i ledar- och konsultrollen med erfarenhet av budget- och resultatansvar. Har förmåga att sälja och marknadsföra byrås olika tjänsteområden.

Personliga egenskaper
  • Entreprenörsanda - bygga, utveckla och leda verksamhet
  • Ödmjukt ledarskap - att inspirera och bygga team
  • Social och kommunikativ, både internt och externt
  • Bygga och utveckla långsiktiga relationer
  • Genuint intresse att utveckla kunders affärer
  • Tjänsteutveckling - att se och vara modig vid nya möjligheter
Vi erbjuder dig:

En fantastisk möjlighet att öppna och bygga byrå i Linköping, där system och processer är på plats. Redan från början kan du känna stöd och leveranstrygghet med dina kollegors kompetens och erfarenhet. Du erbjuds marknadsmässig lön och möjlighet till delägarskap.

Thorell samarbetar i den här rekryteringen med Cojn AB. Om du är intresserad är du välkommen att skicka in ansökan, CV och personligt brev, via länken nedan. Har du ytterligare frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Nick Conrad 076-871 93 57. Din ansökan vill vi ha senast den 31 oktober 2018.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Thorell Revision är en premiumleverantör av revision, redovisningstjänster och företagsrådgivning. Med 44 medarbetare i Norrköping, Söderköping och Åtvidaberg är visionen att tillhandahålla revision och ekonomisk rådgivning så att deras kunder kan förstå, styra och utveckla sin verksamhet. De är medlemmar i Baker Tilly Sverige som är ett nätverk av 70 fristående svenska byråer. Det ger även tillgång till en bred kompetens och ett globalt nätverk genom Baker Tilly International som finns representerade i 150 länder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Revision

Inga fler jobb från Thorell tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga