Verisure Sverige AB · Publicerad 24 maj 2021

Är du en tävlingsmänniska som vill visa vad du går för? Perfekt! Sök jobbet som innesäljare på Verisure i Linköping!

Här kommer du till ett gäng som varje morgon laddar för att ge järnet. Vi vågar utmana varandra men stöttar samtidigt varandra med råd och tips. Vi har en positiv anda och tror på det vi gör och är stolta över att jobba på ett företag som är branschledande och har de nöjdaste kunderna.

Du får stora möjligheter att påverka din egen lön.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att få en gedigen introduktion och daglig coachning. Eftersom du är en person som gillar att utmana dig själv och överträffa mål, så kommer du trivas i en organisation som inte sätter några tak för hur långt du kan nå. I vårt generösa provisionssystem finns ingen maxgräns.

Dessutom finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter både lokalt och internationellt.

Dina framtida arbetsuppgifter

Din dag börjar troligen med att du laddar mentalt för att ha en positiv inställning och inte påverkas av dåliga samtal. Du ringer ett stort antal samtal till potentiella kunder varje dag.

I dina samtal är du duktig på att läsa av människor och anpassa din kommunikation. Du lyssnar aktivt och vet vad du ska trycka på för att få en affär.

Rollen innebär också

Du kommer till ett gäng med hög energinivå. Vi har tävlingar på olika nivåer hela tiden, men roligast har vi nog när vi en gång per månad har Record Day. Senaste gången klädde vi ut oss i 80-talstema, hade kul och slog rekord.

Då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs det godkännande från Länsstyrelsen innan anställningen kan påbörjas.

VEM ÄR DU?

Du är en person som strävar efter att nå utmanande mål och övervinner hinder och utmaningar med hjälp av optimism. Du är duktig på att skapa kontakt, kan läsa av människor och bekräfta deras känslor och situation. Du försöker ständigt förbättra dig själv, ber om feedback och är öppen för konstruktiv kritik. För att kunna upprätthålla ett högt tempo är du även bra på att arbeta strukturerat. Det är meriterande om du har tidigare försäljningsvana.

Du har god datorvana, är obehindrad i svenska och har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 juni 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
7
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga