Verisure Sverige AB · Publicerad 29 sept

Vi söker nu säljare till vår Telebookingavdelning i Linköping. Avdelningen består idag av 3 medarbetare som marknadsför Securitas Directs larmkoncept genom att ringa upp potentiella företagskunderkunder för att boka in ett möte med företagets säljare. Som säljare hos Verisure/Securitas Direct arbetar du aktivt med att sälja och marknadsföra branschens mest sålda larm till företagskunder. Som säljrepresentant hos Verisure/Securitas Direct är ditt fokus att hjälpa människor till en tryggare vardag. Du kommer få arbeta självständigt med eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du kommer exempelvis:

Kontakta potentiella kunder över telefon och arbeta för att skapa bra relationer med kunderna. Presentera och sälja in Securitas Directs tjänster och produkter samt boka in företagets fältsäljare för kundbesök.

Vi söker dig som...

Har någon form av säljerfarenhet sedan tidigare. Har du även arbetat med någon form av telefonförsäljning eller mötesbokning kommer det ses som meriterande. Du har gymnasiekompetens men eftergymnasial utbildning inom relevant område är även det meriterande för tjänsten. Vi ser även att du har god datavana samt att du behärskar både svenska och engelska.

Som person är du initiativtagande och sätter igång aktiviteter mot ett önskat resultat. Du är självgående och tar ansvar för din uppgift, driver dina processer vidare så att de leder i målets riktning. Du är även ihärdig och har förmåga att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang på ditt arbete. Du uttrycker dig tydligt i tal och är mån om att mottagaren har uppfattat budskapet korrekt och anpassar din kommunikation utifrån denna.

Är du intresserad?

För mer information om tjänsten kontakta Fredrik Eriksson på 0768-90 55 03 eller fredrik.eriksson@verisure.se du söker jobbet genom via länken nedan snarast men dock senast 2016-10-02. Vi arbetar med löpande urval vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i trevliga lokaler i Linköping, tillträde snarast enligt överenskommelse. Vi är ett auktoriserat bevakningsföretag vilket innebär att det krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 1,8 miljoner kunder och 6 500 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga