Verisure · Publicerad 28 aug

Telebooking - Passar vi för varandra?

Vi söker dig som vill vinna, ta ansvar och vara bättre än igår och som vill göra skillnad. Passar vi för varandra?

Vi söker säljare till vår Telebookingavdelning i Linköping. Som säljare hos Verisure arbetar du aktivt med att sälja och marknadsföra branschens mest sålda hemlarm till våra kunder. Som säljrepresentant hos Verisure är ditt fokus att hjälpa människor till en tryggare vardag.

Passar vi för varandra?

Hos oss är din uppgift att hjälpa och rådge människor till en tryggare vardag. Du kommer att var en del av ett team på 4 sköna säljare som marknadsför Verisures larmkoncept genom att ringa upp potentiella kunder.

Utbildning och erfarenhet i all ära, men det är även dina personliga egenskaper som avgör när du kommer till oss.

Vi kommer att göra allt för att du ska trivas och lyckas i din nya roll. Du kommer att få stöttning, värme och gemenskap och vara en del av ett företag som kan erbjuda dig nöjda kunder, engagerade medarbetare och bra lönsamhet. På riktigt!

Varför välja Verisure Securitas Direct?
  • För att vi har vansinnigt kul både på jobbet och efter jobbet. Så kul att du kommer börja gilla måndagar!
  • Hos oss får du en säljutbildning som platsar i ditt CV, du får även löpande coachning och utbildning av våra erfarna säljare
  • Vi jobbar naturligtvis i fräscha och ljusa lokaler med fri tillgång till bland annat frukt och kaffe samt fredagsfrukost, vi ger dig det där lilla extra
  • Hos oss kan du vara trygg! Vi erbjuder de bästa villkoren i branschen: coachning, säljutbildning, garantiprovision under upplärning, kollektivavtal, fast lön med provision, avtalsenlig lön, tjänstepension, friskvårdsbidrag mm.
  • Verisure är Sveriges ledande och världens näst största larmföretag och det finns många karriärvägar för den som vill utvecklas
Vem trivs hos oss?

Vi tror att du som person är positiv, noggrann, effektiv och nyfiken. Om du är en person som brinner för uppgiften, tycker att det är kul att att inspirera och hjälpa kunder med deras utmaningar och önskemål kommer du att trivas hos oss.

Du tar stort ansvar för din uppgift och behärska det svenska samt engelska språket i både tal och skrift. God datorvana ser vi som en förutsättning för jobbet. Ledaregenskaper och ambitioner är något vi ser mycket positivt på!

Så här tänker vi när vi pratar med våra kunder, partners och med varandra:

Passion och engagemang skapar glädje och arbetslust och är en nyckel för att trivas på jobbet. Göra sitt jobb är bra, göra skillnad är bättre. Att göra samma som igår är bekvämt, men nytänkande och innovation är det som tar oss framåt. Individualist javisst, men det är lag som vinner matcher. Att ta ansvar kan vara tufft, men förtroende är något av det finaste vi kan förtjäna.

Låter detta intressant?

Tjänsten är på heltid ,fast anställning. Du jobbar vardagar måndag-torsdag 08.00- 17.00. På fredagar går vi hem lite tidigare och jobbar från kl. 08.00-16.00. Vi erbjuder månadslön med provision.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lotta Hoff mob: 0768 92 46 13

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 1,8 miljoner kunder och 6 500 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Visa var