Visma Commerce AB · Publicerad 17 jan

Brinner du för försäljning och vill arbeta med produkter och tjänster som bidrar till stor kundnytta? Vill du dessutom arbeta i ett företag som kännetecknas av tillväxt, engagemang och högt tempo? Då ska du höra av dig till oss på Visma Commerce. Vi söker nu flera nya säljare till vår innesäljavdelning.

Om tjänsten
I din roll som innesäljare hos Visma Commerce arbetar du med försäljning via telefon av hela vår produktportfölj mot ett brett kundsegment, både små och medelstora bolag. Med kundens behov och smärtor i fokus tar du ett helhetsansvar för affären, från första kundkontakt till offertskrivning, orderhantering samt uppföljning.

Som innesäljare arbetar du för att Visma ska växa tillsammans med dina utpekade kunder parallellt med nyförsäljning genom leads och proaktiv bearbetning av utvalda bolag. Vi har tydliga mål för hur vi ska öka vår omsättning och växa som bolag, vilket skapar goda möjligheter för duktiga säljare att utvecklas i sin roll och göra karriär inom Visma. Du behöver inte kunna allt om offentlig upphandling, det lär vi dig.

Vilka är vi?
Visma Commerce är en ledande leverantör inom Norden och hjälper både köpare och säljare att göra bättre affärer och effektivisera upphandlings-, inköps- och anbudsprocesser. I dagsläget levererar vi tjänster till mer än 1 000 kunder och fler än 350 000 användare över hela Norden med utgångspunkt i Sverige, där vår utveckling, support och ledning finns. Vi har kunder i alla storlekar och branscher och är ett företag med tydligt tillväxtfokus med 109 anställda och kontor i Stockholm, Linköping och Halmstad.

Din bakgrund
Du har ett stort intresse och erfarenheter av försäljning och håller en hög aktivitet för att nå dina mål. Vidare är du självgående och van vid att ha ett helhetsansvar för din försäljning. Som person är du målmedveten, har lätt för att bygga och underhålla goda relationer samt skapa affärer som gör skillnad, både för kund och för Visma Commerce. Du är lyhörd i kombination med en god kommunikativ förmåga och tar initiativ för att skräddarsy rätt lösning åt kund.

Vi ser gärna att du har datavana att är bekväm med att arbeta i CRM system.

Varför Visma Commerce?
På Visma Commerce får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar. Som innesäljare hos oss tillhör du ett positivt och framgångsrikt säljteam på nio personer.

Team och engagemang

Utvecklingsmöjligheter

Friskvårdsbidrag, förmånliga avtal och massage

Internationell och lönsam koncern

Ansökan
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt. För frågor om tjänsten kontakta säljchef Jinn Tonéri, jinn.toneri@visma.com, 010-141 33 39.

Se
www.visma.se
för mer information om Vismakoncernen och www.visma.se/commerce för mer information om Visma Commerce.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Rekryteringen hanteras av
Visma

Inga fler liknande jobb tillgängliga