Visma Commerce AB · Publicerad 22 sept

Informationsadministratör till Visma Commerce

Är du en administratör ut i fingerspetsarna? Är du snabb, noggrann och effektiv och drivs av att jobba i en sammansvetsad grupp mot gemensamma höga kvalitetsmål? Gillar du att jobba i en miljö som präglas av högt i tak och stort engagemang? Då ska du höra av dig till oss på Visma Commerce.

Visma Commerce är ett dotterbolag inom Vismakoncernen och arbetar för att effektivisera upphandlings-, inköps- och anbudsprocessen och därmed bidra till svensk välfärd och konkurrenskraft. Vi hjälper både köpare och säljare att göra bättre affärer och vårt erbjudande omfattar informationstjänster, kunskapstjänster, affärsmedia samt elektroniska inköps- och upphandlingssystem. Vi har kunder i alla storlekar och branscher och är ett företag med tydligt tillväxtfokus med 100 anställda och kontor i Stockholm, Linköping och Halmstad.

Om vår verksamhet

Hjärtat i verksamheten är vår produktionsenhet där vi ansvarar för att söka, samla in och kvalitetssäkra innehåll från olika källor så som upphandlingsverktyg eller andra platser. Vi granskar, registrerar och publicerar ny information, kompletteringar och tilldelningsinformation för att offentliggöra informationen enligt gällande lagar samt för att skicka till våra kunder.

Du kommer ha viss kontakt med våra kunder i Sverige och Norge, men det mesta arbetet sköter du via datorn. Vi är ett team på 16 personer där vi roterar arbetsuppgifter och hjälps åt att färdigställa dagens arbete.

Om tjänsten

Vi söker nu dig som kan jobba med bland annat inkommande kundcase och förstudier till verksamhetsutvecklingsprojekt men även i ordinarie verksamhet. Arbetet består främst av insamling av olika typer av data samt extrahering av data ur förfrågningsunderlag till grund för de analyser av vissa branscher eller områden som kunderna efterfrågar.

Din bakgrund

Du har erfarenhet av någon form av administrativt arbete och drivs av att slutföra uppgifter med fokus på att allt blir rätt. Du har förmågan att på ett noggrant och effektivt sätt söka ut efterfrågad information i stora textmängder. Som person är du självgående, kvalitetsmedveten och ansvarsfull.

Du tycker om att jobba i team och ser det som en självklarhet att både hjälpa till och be om hjälp. Våra tjänster utvecklas hela tiden och vi ser därför att du tycker om att lära dig nya saker och har lätt att ta instruktioner. Du har en god förmåga att prioritera och kan behålla lugnet när trycket blir stort.

Våra kunder är framför allt svenska och norska och vi ser därför att du behärskar såväl svenska som engelska på en tillräckligt hög nivå för att kunna använda båda språken i det dagliga arbetet. Kunskap om upphandling och offentlig verksamhet är inte nödvändigt men ett plus. Du har mycket god allmän datorvana och behärskar Office-paketet.

Varför Visma?

På Visma får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar. Vi har ett öppet klimat med högt i tak och en bra blandning i ålder, kön och bakgrund.

Placering: Linköping

Tillträde: Omgående

Anställningsform: Vikariat 1 år, med möjlighet till förlängning.

Ansökan

Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2016-09-30. Intervjuer sker löpande under processens gång.

Se www.visma.se/commerce för mer information om Visma Commerce.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Visma Commerce AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga