Visma Commerce AB · Publicerad Igår 00:00

Om bolaget

Visma Commerce arbetar för att effektivisera upphandlings-, inköps- och anbudsprocessen och därmed bidra till svensk välfärd och konkurrenskraft. Vi hjälper både köpare och säljare att göra bättre affärer och vårt erbjudande omfattar informationstjänster, kunskapstjänster, affärsmedia samt elektroniska inköps- och upphandlingssystem. Vi har kunder i alla storlekar och branscher och är ett företag med tydligt tillväxtfokus med 100 anställda och kontor i Stockholm, Linköping och Halmstad.

Om tjänsten

Som ekonomiassistent ansvarar du för vår leverantörs- och kundreskontra. I vår kundreskontrahantering ingår även inkasso- och kravhantering samt stöd vid fakturarelaterade frågor för kundtjänst. Du kommer arbeta i vårt CRM-system där vi hanterar våra kunder och underlag för kundfakturering. I rollen som ekonomiassistent ansvarar du för den löpande bokföringen i vårt ERP system Visma Business och inför "stängning" förbereder du för månatliga samt årliga rapporter.

Du har även en ledande roll i att säkerställa att vårt leverantörsfakturahanteringssystem Proceedo fungerar och uppdateras korrekt.

Din bakgrund

Du har en examen inom ekonomi och har samlat på dig några års erfarenhet av arbete med leverantörs- och kundreskontra. Du har goda kunskaper inom Office-paketet (speciellt Excel) och har goda erfarenheter inom bokföring. Meriterande är om du tidigare arbetat i Visma Business samt leverantörfakturahanteringssystem.

Som person är du positiv och initiativtagande. Du är ordningssam, strukturerad och har lätt för att samarbeta i grupp. Att kommunicera genom skrift är ingen konst och du värdesätter god kundkontakt, såväl extern som interna kunder. Du har en god social förmåga och hjälper gärna andra i teamet vid behov.

Som ekonomiassistent ingår du i en social grupp på tre personer. Du rapporterar direkt till Ekonomichef.

Ansökan
Placeringsort: Linköping

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Omgående

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2016-09-30. Intervjuer sker löpande under processens gång.

Se www.visma.se för mer information om Vismakoncernen och www.visma.se/commerce för mer information om Visma Commerce.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Visma Commerce AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga